HELGEN

Denna helg har bara varit bra!! jobbade i fredags och lördags, bra att tjäna lite money :D När jag kom hem i lördags hade vi främmande som firade madre<3 Helena och Jimmy sov över tills idag, så det blev en helg med min efterlängtade systra mi<3

Idag har jag och helena varit på stan och hade det super!! Jag har hittat en klänning på Cubus som jag är totalt förälskad i! iiiih! :D Tänkte ha de på nyår! men vet inte..är 400 spänn för mkt att lägga ut på klänningen? jag måste bestämma mig snart så det inte tar slut!

        
Vad tycks? Kommenta gärna! Men jag tror faktiskt att jag kommer köpa den. finns ju på gina också..men den är inte rosa, så måste välja mellen dem två!  Får ta mig en funderare. Skulle nog köpt den idag egentligen m min lön kommit in men det hae den inte men vet att jag skulle ångrat mig lite och undrat om det var rätt val. :P

När vi kom hem igen så åt vi nudlar och sen färgade helena mitt hår :D nice! Efter det tog vi bara det lungt.

Nu sitter jag och pratar med Lucas<3 som jag har pratat med en hel del idag faktiskt :D

ha det!

Höstmys



Idag vaknade jag vid 11 och sen kom lampan till mig vid kvart i 12 eller så. Vi fixade iordning boyye och traskade ner till konsum och jöpte muffar. Sen gick vi vidare till rosenforsparken och hittade ett bra ställe att slå oss ner på! Vid vattnet och allt. Vi fikade och hade mys. Efter ett tag kom linnis och joinade oss! :D vi fikade lite till, hoppade i lövhög, begravde lampan i alla löv och hade det underbart mysigt! Vi knäppte väldigt mkt bilder också! Vi gick till forsen och tod massa fina bilder också och efter det gick vi mot tågrälsen och tog lite bilder där. Vi hade mkt att snacka om också med tanke på att vi träffas ju inte lika mkt nu som vi gjorde förrut.

Våra vägar skiljdes vid klockan 6 då vi skulle hem och äta. MEN efter maten möttes våra vägar igen då vi tre gick ner till konsum och köpte lite onyttigt och sen gick hem till mig igen. Vi bestämde oss för att titta på Saw, vilket jag inte tycker var ngt smart drag! Kan ju inte sluta tänka på filmen nu! Jag och linnis tyckte den var läskig! Våga ju knappt titta på den. Jag gillar inte skräckfilmer så jättemkt. Om jag sett ngt eller så har jag så himlans svårt att sluta tänka på det! Tur att jag köpte en extra stor drömfångare! efter Saw kunde vi inte bestämma oss vilen film vi skulle se på så det fick bli orgentalisk musik istället, Kamran och Hooman! Sen gick linnis hem..klockan var väll vid 00.30 tror jag? och jag och lapman la oss i sängen och pratade lite.

Myslördag med sötnosarna! <3

 (Fler bilder finns på min bdb, http://Terroo.bilddagboken.se)                                                                                                                                                                                                                                                                                                           //x

Tisdag

Praktik idag :D Åkte hemifrån vid 07.45 och kom till t-hälla vid 08.45. Fick vänta ett litet tag på att få komma in i värmen. Allt var som vanligt på morgonen, exponera ut allt, soppa och så. Jag gjorde en liten sak till Tindra! Vi har små krukor i form av små skor, så jag tog en rosa sko, lite oasis i, en ros, lite talensia och grässtrån. Det blev jättesött :D Sen gafflade vi lite tatarika, tack och lov att det är slut nu! Vid klockan 1 åkte vi, Annica, Bea och jag, till västerås för att grossisten hade öppet hus. Det var kul att få se hur det såg ut där och det fanns så mkt saker också! Vi plockade på oss massa julsaker och krukor. Vi ska ju öppna en ny affär snart så måste ha massa fina saker att exponera med! Det bjöds på mat där också och vi hade det jätte kul. Efter vi varit där åkte vi till Ikea!!! :D Annica skulle köpa avloppet till affären och jag och Bea fick gå lite själva. Vi fastnade vid mjukisdjuren xD Sen åkte vi hem igen. Kul att få komma iväg lite och inte bara vara på praktiken.

Jag blev hämtad vid 6 och då åkte vi till min moster Anna och kussarna Gustav, Jonathan och nyfödda Tindra! Anna tyckte att skon var jättesöt och blev glad! Jag fick natta Tindra den kvällen, hon somnade i min famn och hon sov så sött!

När vi kom hem så tittade jag på Ugly betty och Desperate Housewives sen var det natti natti!

Det var en bra dag!!
                                                                                                                                                                                    P&K


Söndag

                                 
Idag åkte jag och mamma till TP för att shoppa bebiskläder till Tindra! åååh! det fabbs så mycket fina och söta kläder! tänk att man varit så liten en gång i tiden! Jag köpte en rosa body som det står 100% adorable på! Och sen köpte vi ett par rosa byxor, en jättesöt kofta och ett par ballerinastrumpor.

När vi shoppat lart åkte vi hem till annette där det var visning av Capri Collection! Och aven Anna, Tindra, Gustav och Jonathan var där! Vi fotade lilla Tindra och beundrade henne! Fick även hålla i henne och hon sov så gott! Tindra sov mest hela tiden vi var där men några gånger öppnade hon sina små ögon! Kul med en liten tjej kusin också eftersom att jag nästan bara har kill kusiner!

Sen när jag och mamma kommit hem så satt jag lite vid datorn och sen var det mat. Efter maten kollade jag på OTH ochh Gossip Girl :D Och nu tittar jag på Pretty Woman! Ska nog sova snart.

Har alla haft en bra helg?


                                                                                           P&K

Lördag

 
En bild jag fick av jesper, bara för att jag älskar Peter Pan! xD



Dagen har varit ganska lungn, väldigt skönt faktiskt!
Gick upp vid 10 imorse fixade iordning mig och sen åkte vi till strängnäs marknad! :D Fast vädret kunde varit bättre tycker jag. Vi hämtade upp syrran och jimmy vid tågstationen och sen var vi på jakt efter en parkeringsplats. Vi gick runt på marknaden i några timmar och gjorde lite fynd. Jag köpte en stooor drömfångare, en hm..ja vad heter det :P kallar det för en "häng-dekoration" då :P sen även godis, det är som en liten tradition att köpa godis på marknaden. Efter vi köpt allt vi tänkt åkte vi hem igen och syrran och jimmy följde med. När vi kom hem fikade vi på munkarna och det vi köpt. Jag hängde upp min drömfångare över sängen och "häng-dekorationen" i min lampa. Sen skulle syrran och jimmy hem...så jag och mamma skjutsade dem till tåget och sen åkte vi och hämtade våra pizzor, mums!

Nu sitter jag bara och softar framför TV:n. kanske ska ta och byta om till myskläder!

Oj! kanske skulle ha pluggat lite svenska idag :S aja, morgondagens projekt, hoppas jag fattar ngt bara!



                                                                                                                                                       Ha det bra allesammans<3

angel

                            

If your're the angel of heaven, then I am the angel of death..

-Citerar Jesper-

Fredag

                               
Kul dag idag:P
Först idrott vid 8.30-9.40. sen var det håltimme eller timmar till 14.35! så vi, jag, madde coh milla, åkte hem till milla och kollade på OTH! mys<3 Sen åkte vi till skolan igen till försäljning&service lektionen som började 14.35. När lektionen var slut så var det bara att bege sig hem! skönt! På bussen träffade jag linnis<3 Vi pratade om allt möjligt, som mönstring till lumpen. Funderar seriöst på att mönstra, det skulle vara hur kul som helst jue :D Och om man svarat och sagt att man vill mönstra finns det ingen återvändo att ta tillbaka det..om man blir kallad måste man mönstra annars kan man bli dömd :S så får fundera väldigt noga på saken! :D

När jag kom hem satte jag mig bara framför TV:n och softade och det var hur skönt som helst att varva ner inför helgen! :D Till middag blev det potatisgratäng och kassler med anannas! mumsigt! Och nu sitter jag här, framför datorn och skriver detta inlägg! :P

Dagens klädsel:
  • Jeans- Gina Tricot
  • Tunika- capri collection
  • Turtle hood- Vero Moda
  • tygskor- Stadium
                       

                                                                                                  Bonne soirée!

Lakshmi




Kolla på en dokumentär på tv idag. Flickan med 4 armar och 4 ben. Alla som såg eler hade hört talats om Lakshmi trodde att hon var guddinan som återfödds. De två extra armar och benen skulle tillhöra Lakshmis siamesiska tvilling som inte blev fullt utvecklad. I dokumentärern fick man se när dem opererade bort de extra armarna och benen. Det måste varit jobbigt att ha fyra extra lemmar än vad man egentligen ska ha. De sa också att Lakshmi är den första siamesiskatvillingen som dem lyckats operera på utan dödsfall. Väldigt intressant program tycker jag :)

Torsdag

Imorse när jag skulle till skolan rengnade det! tråk! Sen började våran lektion senare för att jessica inte kommit till skolan än. Klädsömnaden gick bara bra! Spådde lampan i handen och hon kommer bli påkörd av en buss. Men oroa er inte det kommer vara ganska positivt i hennes liv :P Matten var lite seg som den alltid brukar..vi fixade iordning en protest lista mot maten som vi ska lämna in till rektorn sen. Dagens lunch blev på American pizza, mums xD Fy vad mätta vi alla blev! :O Efter bilden åkte vi hemtill milla och tittade på OTH och hade mys :D

Vad vore livet utan er? <33

ha det! <3


Onsdag

Tjoho alla!
Hoppas allt är bra med alla! Skönt med kväll, ska kolla på Grey's Anatomy snart :D YAY!
Denna dag har bara varit bra fast vissa stunder ha det gått lite långsamt. Allt gick bra på praktiken idag, fick göra en beställning som jag höll på att bli galen på! Men det gick tillslut! Linda tyckte att den blev jättebra iaf och det är ju ett +!
 
Idag är det bara 78 dagar kvar till jul :D Ngn som börjat shoppa julklappar än? :P

Ha det!

                                                                                                                                     Pussar och kramar!

Vi


Lampan&Jag

Lampan! vad vore livet utan dig? Inget stumpan;)
Hoppas du stannar i etuna, annars vill jag flytta med dig till askersund<3
Vi har ju en fest att planera, hoppas den blir av :D

Älskar dig hunni bun<3

Första inlägget!

Hej alla glada!

Nu har jag skaffat en blogg...det tog sin tid att få ordning på den med mkt om och men. Gick inte så bra för mig att fixa headern så milla hjälpte mig :D och jag blev så nöjd! Tack så mkt milla-bu! <333
Danne A, tycker inte jag ska blogga om hur meninglöst mitt liv är och massa deprimerande saker, och det har jag inte tänkt heller. För om man gör det så blir bara omgivningen också deprimerad. Och! Jag är ytterst sällan deppig, jag är oftast glad :D

Hoppas att alla haft en great helg också! Ha det!
                                                                                             Pussar&Kramar till alla!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0