Det närmar sig

Måndag, och det känns som att studenten närmar sig med stora steg! härligt värre! :D Idag har jag varit i skolan fast vi hade ju egentligen ingen lektion så istället gick vi på stan och fixade lite grejjer och sen hade vi ett prov i kultur och stilhistoria. SISTA plugget för mig då, hur skönt som helst att ha det gjort!
Men så snäll som jag är så hjälper jag milla att plugga lite!

Idag har jag och milla också klippt oss. Vi har varit på tuna park och köpt lite sen har jag även fixat presenter till mina handledare på praktiken, eller ja...bea och jag. Hoppas att dem blir glada! :D

Nu ska jag sätta på mig min studentmössa, ta lite kort, skriva inbjudningar, hjälpa milla, äta, skriva önskelista, städa och lite till!

Ha det super alla!
Puss

tjockiskväll!

ojojoj, vilken dag! Det har gått superbra idag men det har varit hur mycket som helst att göra.  Det blir jobb hela helgen också så lär vara slut på söndag kväll.

Just nu är jag nerbäddad i soffan men täcke och kuddar. Har även bullat upp med en massa gottis! En riktig tjockiskväll! det tycker jag att jag förtjänar!


Hoppas att alla har en mysig fredag!
Puss

Förberedelse

Just hemkommen och nu ska jag laga lite mat...hm..omelett och bröd eller soppa och bröd? det är den stora frågan. Snart kommer milla hit och då ska vi ansiktsmåla lite! vi måste förbereda oss inför imorgon då vi ska måla på barn.
Annars så har dagen varit superlugn! inte en riktig lektion.
Nu ska jag slå en pling till lampan och sen ska jag laga mat! :)

Hur har eran dag varit?
Puss

Regnet öser bara ner!

Fy vilket tråkväder idag! Det har regnat och ungefär hela dagen! Irriterande. Men som en av mina mentorer sa..det kan ju regna och ha sig nu så är det bättre till studenten sen för om det skulle vara tvärtom skulle det inte alls vara kul. Och visst är det sant.

Jag kom just hem från skolan, det var inte så jobbig dag idag. Första lektionen så skulle vi jobab klart med ett arbete och det var jag klar med så då var det inget mer på den lektionen och sen hade vi hål ca 3 timmar eller mer och sista lektionen skulle vi bara dit och få närvaro och sen fick vi gå. Det kanske kommer vara såhär de flesta skoldagarna nu fram till studenten. Vi får se. På håltimmen sprang iaf jag och madde runt och letade efter lärare och pratade med dem om betyg och så...(för maddes skull). Skönt att ha fått rätsida på det också.

Jag träffade mamma på stan och hon köpte ett par skor till mig, tygskor dem går alltid åt! tack finaste mamma<3
När jag kom hem så såg jag att mitt överdrag till studentmössan kommit, jag beställde till ett vitt så jag ska skicka tillbaka det andra som jag har. Det blir nog prima.

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lungt, det regnar ju trots allt ute;P

Puss!

Äntligen klar

Nu är jag äntligen klar med alla arbeten, det är bara ett prov kvar! Men det går förhoppningsvis bra det med!
Nu är jag ensam hemma och jag har världens huvudvärk och det känns som att jag somnar snart. Dagen har inte varit så värd...vi gick till skolan fick reda på att det inte var lektion utan moderaterna höll föredrag i aulan..vi gick dit med dörrarna var låsta och sista lektionen var också inställd. så till skolan och sen ingen lektion. ingen bra info från eskil där.

Jag och milla satte oss på störmsholmen och snackade. Sen på vägen hem bokade vi klipptid på El Pelo..några förslag på hur jag ska klippa mig? vill dock behålla längden så mycket som det går.

Nu blir det soffan för mig. är helt slut...kanske somnar, vi får se! är iaf glad att arbetena är klara! :)


kram på er

Stolt

Nu är det dags för sängen men först ska jag bara skicka iväg mina arbeten till lärarna så jag inte glömmer bort det! ;P Tycker att jag legat i bra idag och jag måste säga att jag är stolt över mig själv!

Har alla haft en bra helg?

Det har jag iaf! Jag hoppas verkligen på att det blir fint väder imorgon! :) Det är så härligt att vakna av solen!;)

God natt alla och dröm sött!

2 arbeten klara, 1 to go+ ett prov

Nu har jag gjort två stycken arbeten klart! Skönt! måste nog lämna ifrån mig datorn lite då min bror också måste plugga. Jag kan ju plugag på prov pch skriva klart min loggbok så länge iaf. Fast först ska jag nog ta mig någpt att äta...det kurrar i min mage ;P


Men sen så kör jag som bara den igen! Skulle vara jätteskönt att ha allting gjort idag men vi får se hur det blir! :)
Kramar!

vart är solen?

Nästan alldeles nyvaken. När solen lyser in i mitt rum så känner jag bara, solen!! jag måste gå upp! :D Men idag var det inte så..det var ingen sol som lyste in i mitt rum :/ Solen vart är du?! Jag vill ju steka!
Det var nämligen mina och min moster Karins planer för dagen. Attans också.

Jag kom på när jag låg i sängen att jag har lite kvar att plugga på..så det är nog bäst att göra det och sen kan jag fokusera på studenten och allr runt omkring!

Hoppas att alla haft en avsappnande helg hitills! :)

Vädret är på topp

Det är så härligt väder ute! Jag älskar det! Jag ska spendera dagen på Springpridefestivalen med min käraste lampan! och självklart så är man sommarklädd!
Hopaps på att vädret håller i sig nu så jag kan börja jobba på min bränna till studenten!

Ha en underbart härlig varm sommardag! :)

helt slut

Alltså guuuuuuud vad skönt att vara hemma!:O Jag är helt slut!Imorse började jag kl 8 för att vi skulle hinna med alltidg som skulle hända under dagen. Det var en jättebra början men sen blev allt bara mer stressigt! Jag fick göra arren till Bistro Bar, har tagit kort men orkar inte lägga upp dem idag så det blir imorgon! Sen har det varit massa kunder, beställningar, telefonen har ringt och ett stort bröllop att förbereda. Det har varit fullt öv hela dagen och det känns verkligen i benen, fötterna och faktiskt i resten av kroppen också.

Jag slutade dagen lite efter 19, då tog jag bussen ut till pappa för vi skulle grilla och så. Nu väl hemma så sitter jag nästan och nickar till utan trötthet! Det blir nog att krypa ner i sängen och sova ut!

Imorrn är det Springpride festivalen med lampan! skojjigt! :)

och just det! Kanon väder idag också! Vågra man hoppas att det blir samma i helgen också? ;P

Hoppas ni haft en supermysig fredagskväll :) <3


Underbart väder

Skapligt trött! Jag har kört hårt hela dagen idag på praktiken. Men det har faktiskt gått bra och varit kul..tack och lov! Idag har jag exponerat om i affären...ska ta kor imorgon och lägga upp här tänkte jag, eller så kan ni ta en sväng förbi Drottninggatan(Interflora Blomsterverkstaden) i eskilstuna och se det live! Blev jättenöjd:D Imorgon är det ett stort bröllop som vi ska förbereda...skitkul ju:D
Jag ska böja redan kl 8 imorrn bitti...så måste lägga mig lite tidigare för annars kanske allt inte går så bra:P

Vilket underbart väder idag! Jag älskar det! :D Hoppas det är lika fint imorrn!

Nu nyduschad och fräsch sitter jag och tittar ut genom fönstret och försöker avgöra om det duggar eller ej? hm..ska nog gå ut på balkongen och titta:P

Hur har eran dag varit?
Puss

Det är jobbigt..

Nu är det snart dags för sängen...både skönt och lite oroendeväckande. Jag brukar inte kunna slappna av så bra dagen innan en praktikdag. Det känns som att något kommer hända eller att allt kommer gå fel osv. Det är jättejobbigt för mig. Folk tycker att jag borda ha vant mig efter 3 år..men riktigt så lätt är det inte. Jag tar åt mig, tar åt mig av allt. Om det händer något så finns det i mina tankar hela dagen även ifa det går bra efter det. Det är så jobbigt så nu längtar jag bara till studenten!

Hoppas att alla haft en superbra dag! Mestadels har jag legat i soffan och haft mys!

Nu tackar jag för mig och säger godnatt! <3

Skulle stannat i sängen

Idag har dagen inte varit så värd. Jag har inte varit så glad heller, mest lite irriterad och trött. Så nu väl hemma! ska bara lägga mig i soffan och chilla. SKÖNT! Blir ensam hemma ikväll också..vad ska man hitta på?
Det är dags för att försöka återskapa min tisdagliga myskväl...Ugly, Betty, Desperate Housewives, Cougar Town och Christine står på menyn. Finns på mobilen! men först ska jag nog se vad jag har för pengar på kortet kvar om jag kanske kan unna mig en cola? hm..får se!

Puss

Rensa tankarna

Inte det bästa vädret idag heller om man jämför med igår. Hoppas der blir bättre imorgon.
Jag var iaf ute och gick efter jag käkat. Jag gick till farfar Gunnars grav. Det var jättefint med alla blommorna på alla gravarna och fågelkvitter. När jag gick så plockade jag med mig några blommor, en liten symbolisk gest sådär.
Jag satt mest och tänkte på allt möjligt eftersom att jag inte direkt var så glad när jag gick ut så det var skönt att rensa tankarna.


Gravstenen är inte fixad än..får se när det blir av.


Du är saknad finaste Farfar Gunnar

När jag var där kom det en gammal tant fram och pratade med mig. Och berättade att hon brukar besöka kyrkogården 2 gånger per dagen. Hon tyckte att det var så fint, doftade så gott och var så mysigt nör fåglarna kvittrade. Visst är det! Trevlig liten pratstund.

Nu har jag badat och har många småblåsor på fötterna (inte skönt)! Kanske dags att knyta sig? Då kanske jag är på bättre humör imorgon.

Hoppas eran dag varit bra! Puss

Schtek!

Måndag kväll och snart tisdag! Dagen har varit underbar! Vilket fint väder vi har eskilstuna!!! (hoppas att alla andra i också haft det fint i eran stan;)
Idag har jag varit i skolan..inte så värst jobbigt. Centerpartiet höll föredrag för oss inför valet och det är massor av såna fördedrag denna vecka. I början var det ju lite långtråkigt men sen där frågorna kom så blev det annat. haha, alla vände sig emot representanten och det var faktiskt underhållande:P

Annars har jag spenderar dagen men bästa milla! vi har schtekigt i solen och mera utav det blir det imorrn! :)
Alltid lika roligt med dig<3


När jag kom hem så var Annette över och då hitatde jag en väska på mitt rum där det står Oriflame! Tack så jättemycker för gratisproverna av parfym och smink! :)

Nu är det dags att knyta sig, en solig dag imorgon också att ta tillvara på! :)

God natt! Puss


mulet

Söndag idag, suck! jag som vill vara ledig längre. Dagen har spenderats med finaste milla!


vi skulle plugga och vi kom jättelångt..eller inte :P
Dumt att solen inte ville komma fram som igår, inge kul alls!
Snart ska jag iväg och träffa milla igen, när hon käkat då. Jag vet inte riktigt vad det blir så det visar sig!

Vad har ni gjort denna mulna söndag?

Puss


Solsken i mitt liv!

Vilket superhärligt väder ute idag! och det är inte slut än, tack och lov! :D
Dagen har spenderats men Lampan på stan och Tuna Park och även lite på Parken Zoo(vi satt utanför PZ).
Vi satte oss på café Smak på stan och njöt utav en milkshake! MUMS:D Härligt
Det är solsken ute och i mitt liv! Allt känns på topp fastän det är så mycket som pågår!

Nu förbereds maten och vi funderar på att käka för första gången på balkongen, premiär! Men det är inte alls lika omtyckt som altanen, tomten eller huset. Det kommer den ALDRIG att bli! Men det får väll duga, är fortfarande på bra humör så:P

Hur har eran soliga dag sett ut?

Puss 

dagen med lampis

Idag har jag varit med bästaste lampan! Det var ju ett tag sen vi sågs men vi hade det skojj! Först satt vi och snacka lite i hennes lägenhet och sen gick vi till en lekpark! mys!

Lampan&Jag
Imorrn blir det stan med samma underbaring och sen ska jag försöka klämma in lite plugg med milla också! :)

Nu kallar sängen på mig: Hoppas att alla haft en mysig fredagskväll!

Godnatt<3

trötter

Lite trött jag är idag! Igår var jag ute på Harrys med milla! Vi firade 1 månad kvar till student! WOHO! Skitkul! Känns som att det var ett tag sen jag var ute. och när jag tänkte tillbaka på det ännu mera så var det ju studentkryssningen vi var sist på. Saknar massor :/ men men, stundeten kryper sig inpå oss och det finns ju en hel lista på saker som behövs fixas!

Jag gick upp vid 15 idag, skönt att sova! men lika irriterande hatt höra den där väckarklockan gå igång hela tiden och inte låta mig vara! Dagen erbjuder bara slapp för mig idag. orkar inte dorekt ta mig för något. kanske blir att jag försöker få klart mitt samhällsarbet, det visar sig! Annars blir det nog plugg med milla. Vi måste tuta och köra!

Skulle ju helst vilja ligga framför tv:n men den har min bror och hans kompis lagt första tjing på. Får väll se när den blir ledig.

Ha det bra idag alla! <3

Lyckad dag!

Idag har jag varit på en make up kurs som jag fick i present när jag fyllde år! Jag valde att göra en student(fest) make up! Och gud vad nöjd jag blev/är! Kan inte sluta titta på mig själv! haha. Jag har tagit bilder men som alla vet..det ser bättre ut i verkligheten!
Sminkösen som sminkade mig var jättesnäll och jättebra! Om jag bara visste hennes namn så skulle jag rekommendera henne...men istället får jag väll peka ut henne om någon är intresserad.
Hon berönde mig en massa för mina ögon, mina läppar och min hy..även mina fräknar! jag som inte gillar dem så mycket! Med det är jättehärligt att höra alla komplimangerna!

Nöjd!


Nöjd!


Close up på ögonen

Jag är verkligen supernöjd! och Sminkösen sa även att jag ser ut som en ung Isabella Rossellini, tja...vad tycker ni xD hahah...kanske inte just denna bild men :P


Isabella Rossellini

Tack iaf så jättemycket för kursen! Det är enormt uppskattad!

Och en sak till! Ni vet klänningen jag la upp härom dagen? Den fanns på H&M i VIT!!!!! Lycka! :D men så klart inte i den strl jag ville ha den i. Men kanske köper den och syr in den lite:P

God natt alla fina<3

finns den i vit?

Just nu så känns det bara som allt går up and down och speciellt DOWN!! Inget går som jag vill eller tycker. Eller så är jag för feg, eller inte orkar, eller så blir det bråk. Orkar inte med det här! Det är verkligen ALLT det rör sig om :(
Ska hur som helst lägga mig i soffan och begrava mig där! Så om jag inte svarar på sms eller något så vet ni vart jag är och ni behöver inte undra att ngn rövat bort mig.

Hur som helst har jag en liten fråga till alla er där ute...om ni har någon aning om denna klänning nedan finns i sthlm eller annanstans i färgen vit? Tänkte isf ha den på studenten (om jag inte ändrar mig igen) Den finns på H&M! Tacksam för svar! :)



Ha det bäst alla ni!

God natt

Nu är det dags för sängen! Eller det har varit det ett tag men nu ska jag absolut snart stänga av denna manick som håller mig vaken och försöka sova! Hoppas att eran vecka har varit bra och ännu viktigare att eran helg har varit bättre än någonsin!

God natt, dröm sött<3

Söndag - sista dagen på veckan

Söndag igen! Vad tiden går!! Jag skulle bara vilja vara ledig en längre tid tills jag känner att jag vill gå iväg till skolan, om det nu ens är möjligt:P Men imorgon vill jag och milla iaf gå till skolan för då ska vi köpa guldbiljetten till festen på studentkvällen! Vi ska åka limo!!!:D

Dagen började med en ganska tidig morgon..Jag, mamma och pappa åkte till vomtorp för att titta på betesläppet! Och jisses vad folk:O Det var folk överallt och det kom fler och fler bilar! Trodde aldrig att det skulle vara så mycket folk! Antar att det är fler än jag som älskar kossorna:P

Vi gick tipspromenad, tittade på kossorna(stora och små) och drack o åt mjölk&bullar!:D mys!
Här kommer några bilder! (fick inte så många bra bilder, fick inte jättebra lägen men här är lite ändå ;P)

MUUUUH!


Don't mess with me or my cow friends!


Så gölliga!


Vill du följa med mig hem? (a)


WOHO! freedom!


Äntligen vååår!

Resten av dagen har jag bara tagit det lungt! Varit ute och gått en sväng med finaste milla och sen nu här vid datorn igen. Kanske bra att börja plugga nu? Hmm...får se om jag kommer på hur jag ska göra det :P
Ha en underbar söndagskväll :)

Frukost

Det blev iaf en liten sovmorgon! Jag vaknade för ett tag sen och nu sitter jag här med min frukost. Jag brukar ju inte vara så stor på frukostar, det beror på vart, när och vad den består av. Men idag kände jag att jag skulle ha en liten stadigare frukost!


Efter frukosten ska jag påbörja min lista. Inte för att jag tror att jag kommer hinna så långt med ändå:)

Ha en unbderbar lördag!


bonne nuit

God natt kära ni! imorgon ska jag försöka ta mig en liten sovmorgon! Det tycker jag att jag förtjänar:D

Planer än så länge för imorrn är:

  • Manikyr/pedikyr
  • Städa
  • Ta det lungt
  • Plugga(?)
  • Ta det lungt
  • Försöka planera lite för studenten(bäst att vara ute i god tid:P)
  • Ta det lungt...

haha, fast något kanske blir uteslutet från listan..som att plugag kanske:P Det visar sig imorgon! :)
Sov så jättegott! Natti<3


Fredagsmys!

Home sweet home!
Nu är jag hemma efter en lugn men ändå lång dag på praktiken. Det är så skönt att vara tillbaka i torshälla igen men det var synd att det bara blev 2 dagar med linda :/ måste vara inne i stan i två veckor men allra sista veckan ska jag vara i torshälla och vi kommer ha det så kul:D

Jag är helt slut! så jag ska faktiskt tappa upp ett bad och bara drömma mig bort bland bubblorna! Sen vlir det mys framför tv:n!

Vad ska ni ha för er ikväll?:)


"De e dags för fredagsmys om de e så e det sista jag gör
Snart e de fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmys
En soffa o ett ljus ett bord med massa gott
Man kopplar av ihop o mumsar i sig nåt"

Helt slut

ojoj. vilken dag eller framförallt kvällen! jag är helt slut!! Det känns som att alla sliter och drar i mig och jag inte riktigt vet vart jag ska, haha! men det kanske jag som inbillar mig. Skönt med fredagsmys imorrn!
Jag sitter här och mumsar på en av mina muffinsar som blev kvar...smarriga!

Efter det blir det sängen! God natt! <3

Muffinsar klara!

Nu är muffinsarna klara, haha! de blev ju lite roliga till formen men efter lite trixande och fixande så blev de såhär:


haha, erkänn...lite roliga ser de ju ut xD

Här är receptet:

100 gram smör- smält
1 dl mjölk
2 st ägg
0.5 dl farinsocker
5 msk  O'boy pulver
3 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
1 dl socker

Tillagning:
ugnen på 225grader.

Vispa ägg och sockret, även farinsockret.
Smält smöret och blanda i mjölk.
Blanda alla torra ingredienser.
Blanda i resten och rör om. Häll i muffinssmeten formar. Grädda i ca 10min mitt i ugnen.

Inte så svårt va?:) Min bror godkännde dem iaf!:D

Ha det!

muffins på g!

jag hade jättechoklad sug så jag tänkte "jag bakar chokladmuffins!" haha, så nu bakar jag för fullt! Det första jag gjorde var att tappa pårt en del till elvispen på 1 meters utrymme, lyckat där!

Nu ska jag snart börja dela upp smeten i formar! Jag lägger upp slutresultatet senare! :) hihi

Kram

bedtime

Nu är det dags att krypa till kojjs! Jag satt och tänkte nyss, oj redan onsdag! Vad dagarna går. Lite komiskt eftersom att inlägget innan skrev jag ju "tisdagsmys"! jaa, kanske lite splittrad i tankarna just nu. Jag tycker att dagarna har gått ganska snabbt ändå, nu är det ju bara ungeför 6 veckor kvar till student! YAY! och nästa vecka på onsdag så ska vi ut och fira att det är 1 månad kvar till student! 

Men som sagt, nästa stopp för mig blir i sängen! Sov så gott! Godnatt<3 

mystisdag

Nu börjar snart myskvällen! Varje tisdag sitter iaf jag bänkad framför tv:n då några av mina favorit serier sänds!
Först ut är Ugly Betty som hade säsongstart förra veckan! Äntligen liksom! Sista säsongen dock.
Sen kl 21 är det dags för Desperate Housewives, alltid intressant att se vad som händer på Wisteria Lane!
Efter det är det dags för Cougar Town!!!!! haha, alltid humor där!

Till sist är det Christine!

Älskar mina tisdagar!
 
Ha det mys! :)

vad säger ni nu?

Just nu så är jag lite irriterad faktiskt!

Vi har haft lite problem med tillbehören av flaken till studenten och det är jag och mina vänner som får skiten för det. För att vi "inte har lyft ett finger". Vilket jag inte tycker stämmer alls. Jag har spenderat tiden från jag kom hem tills nu till att ringa runt till olika ställen där elverk ska finnas. Ingen vill hyra ut det dock, oftast har dem blivit förstörda efter en student. Jag googlade runt och där fanns det...förhoppningsvis!
Flak till uthyres med allt komplett! elverk, ljudanläggning, chafför och lastbil! Jag tar kontakt med personen som har hand om det och han tror att det ska finnas ett kvar, men är inte helt 100% säker. Jag ska ringa tillbaka imorgon och se hur det blir.

Nu ligger det till så här istället: de som tycker att jag och mina vänner inte gjort ngt får bita i det sura äpplet! Om det finns flak så har VI fixat allt och dem inget. hah, hur känns det nu?

Och vem tycker att den har rätt att komma fram att säga om ni inte fixar det här så får ni inte åka med på flaket. kanske är det era asses som ryker nu.

Hasta La Vista babies! 

knyta sig

Nu mina kära vänner ska jag alldeles strax krypa ner under täcket och sova! Underbara sömn! Måste nätterna gå så snabbt?! Jag skulle bara vilja ligga i sängen en hel dag och slappa! Det skulle vara så skönt! och bättre upp, sängen full av gottis saker och någon att mysa med:D WOW! måste skriva upp det på listan av saker som måste göras:D någon som vill vara med? hihi:P

Idag har jag kommit fram till vad jag ska ha på mig på min studenten! Jag kommer inte hitta en klänning som BARA jag har utan jag får göra klänningen till min egna! Men mer om detta imorgon, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Och just ja! Idag har jag och Malin varit och bokat make up kurs! Jag fick presentkort av moster Anna(med familj), moster Karin, morbror Magnus och mormor&morfar! Vi ska bli sminkade nästa tisdag, alltså den 11/5! Ska försöka fixa bra bilder :)

God natt!

sängen, min oas för kvällen?

Tung i huvudet, ont i ryggen, trött, glad, varm..ja det är så jag känner mig just nu. Mamma hålle rpå med maten och jag har ingen som helst lust att käka. Vill bara tvätta bort sminket och krypa ner i sängen för en liten powernap! Men jag vet hur jag är med powernaps...haha, dem blir oftast längre än 20 min:P
Men ja, få sen hur jag gör efter maten. Måste äta lite iaf.


Inget speciellt på tvn idag heller, eller jo Håkans Bar iofs..men jag har inte följt det så noga. Jag kanske ska mysa ner mig i sängen med en bok och lite thé! Det skulle vara mys, men jag är ingen bokmal men ändå! hahah

Nu känner jag lukten av maten och det är dags för att äta!

Ha det bäst!

mysfaktor

Jag måste bara säga att det var hur skönt som helst med ett varmt skumbad! I love it! :D Bara unan sig själv det!
Tips: för extra mysfaktor, ha musik på och tänkt några ljus! släck i taket så blir det helt underbart och så är det bara att koppla av!
Det ända jag saknar i mitt badkar är en sån där huvudkudde ni vet som man sätter på badkarskanten? Det blir inte lika skönt med en vikt handduk precis men det fick duga!

Nu men nylackade naglar(fingrarna) ska jag snart bege mig till sängen. Men ska först smörja in händerna, inge fin med torra händer till nylackade naglar.

god natt sen!


uppladdning

Nu börjar helgen lida mot sitt slut men det är bäst att försöka göra kvällen till det lilla extra och få ett skönt avslut så du är helt omladdad tills imorgon! Det ska ialla fall jag göra! Jag ska strax tappa upp en varmt skönt bubbelbad och bara koppla av! Det ska bli så underbart skönt!
Jag har så ont i ryggen idag också så förhoppningsvis så släpper smärtan lite.

Efter badet blir det att titta på Bones med käraste mamma, spännande! Den serien är bara så fängslande och vi har följt det ett bra tag nu.

Det är en jättebra uppladdning med bad och sen bara ligga och slappa framför tv:n, kanske lite uppiffning som maikyr och pedikyr eller liknande!


Har alla haft en bra och skön helg? Det har jag, jag har bara slappat och haft det jätteskönt! :)

Until next time! XOXO

RSS 2.0