Fredag!

Hallå bloggen!

Hoppas att allt är super med er? här är det bra! Sitter och kollar ut på snön, tänk att om mindre än en månad är det jul! Det är crazy!

Ska snart börja med städningen för ikväll kommer några kompisar hit så ska vi käka sen ut på korgen! Ska bli kul!  Men i mitt fall är det ju bäst att börja tidigare än vad man tänkt eftersom jag alltid blir sen.

Sitter och lyssnar på Ghost in the machine och ska ta nya tag inför dagen!

Ha en underbar fredag alla!<3

 


Bloggen lite bortglömd

Hej hallå bloggen!
 Det snöar och snöar hör! Det snöade ganska mycket igår när jag gick och la mig med och, jaa..det har ju kommit lite. Hoppas det inte är halt under bara.

Kom på mig själv idag..bloggen då?! så har jag gått flera dagar utan att blogga men jag kan se det som en liten energiladdare så jag har ork och känner för att blogga igen.

Nu sitter jag med Varm choklad och lyssnar på When the stars go blue. Ska strax fixa mig för jag och Lampan ska gå ut i snön och till vilsta men inte till pulkabacken utan för att kolla upp med praktikplats!


DB!

Hoppas ni har det bra där ute! ♥


Märker inte skillnaden längre

Hello alla fina!

Vill bara passa på att säga grattis till alla pappor där ute! :)

Idag har jag, bror och pappa åkt upp till södertälje till min syster och hennes kille för att fira farsdag! Det var mysigt! Lyckades smussla med mig presenten också utan stora frågor från pappas sida. Vi hade fixat ett litet paket med celofan runt om. I paketet fanns det Blossa glögg med apelsinsmak, papparkakor och lita olika choklader. Jag tycker att det blev jättefint och det tycker nof de andra med!

Nu till Veckans Höjdpunkt då! Det måste jag verkligen säga att det var fikamyset igår på 1st Class Café! Eftersom jag legat sjuk hela veckan och de saker jag gjort då inte direkt slår gårdagen så var det ju inte så svårt att komma fram till höjdpunkten. Det är härligt att veta att kontakten finns kvar, att det inte är borta bara för att vi valt olika program och skolor inför gymnasium! Vi pratade om så mycket och fick reda på mycket nytt om varandra också!

Nästa gång vi ses alla igen blir den 26 november, tror jag det var. Då hade jag tänkt bjuda på mat här hemma om det nu passar och sedan gå ut på krogen tillsammans!

Från en sak till en annan...Det är ganska långtråkigt att gå hemma hela tiden nu och bara göra samma saker hela tiden, jag uppskattar inte helgerna lika mycket som jag gjorde förut för jag märker ingen direkt skillnad på dagarna. Det var som Lampan sa igår "Vi har helg varje dag!".

Är vääääldigt trött pga att jag är sjuk fortfarande så känns som jag somnar närsom..hehe. Men först
Dagens Bild!



Godnatt! XOXO

Mys på 1st Class

Salut, bonjour, bonsoir, bon nuit!
Några hälsnings sätt på franska! hehe

Kom hem för ett tag sen. Jag har träffat lite kompisar, Sara, Jessica, Linnea och Lampan! Vi träffades på 1st Class Café och hade en jättemysig kväll tillsammans med mycket skratt och skitsnack! Vi träffas alldeles för sällan och när vi väl ses så säger vi att vi ska göra något åt saken men det händer inte så mycket. haha..Det är väl kul att det går bra för alla och att ingen bara sitter hemma och ugglar iaf.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova! Förhoppningsvis en hel natt utom trubbel! Men först:


Dagens bild!

Godnatt! dröm sött!

XOXO


Tidiga mornar

Godmorgon alla!!
Fortfarande sjuk men känns lite bättre iaf! Det jobbigaste är ju näsblodet :/
Det positiva med att vara sjuk är ju då att jag vaknar tidigare och går upp då istället för att sova till 11 eller 12.

Idag har jag inte planerat något stort men ikväll har jag och några tjejer planerat att ses men får se eftersom att jag inte mår helt bra. Vill inte gå och sen bli sjuk igen.

Nu ligger jag i soffan som omväxling..hehe. Dricker ett glas juice men det svider så om läpparna.

Hoppas ni får en fin dag!

XOXO

mys i soffan

God kväll!
Fredagsmys ikväll! verkligen!
Brorsan står i köket med en kompis och lagar mat till oss och jag ligger framför tvn och tittar på Hanna Montana forever. Hoppas på att jag mår bättre snart men febern är kvar och det verkar som att den inte ger sig i första taget:/


Dagens sjuklings bild!

ha en underbar kväll!!
XOXO

Soffan är upptagen

Hallå hallå!

Jag fortsätter att vara sjuk..buhu! Efter jag kom hem från stan hade jag inte någon som helst ork kvar så det var bara att inta soffan. Det hemska var ju att jag började blöda näsblod bara sådär och det tog verkligen lång tid innan det slutade också. Det var lite scary.

Men hoppas att allt är bra med er!

Idag är det ju dags för fredagsmys! woho!!! undra var kvällen i soffan har att erbjuda:P Kanske somnar tidigt i soffan. haha. Det visar sig! Hursom helst så är soffan paxad utav mig!

Planerna för helgen är ju bara att ligga och försöka bli frisk. Ska försöka fixa en farsdagspresent också efter som att det är alla pappors dag på söndag!

Nu ska jag titta om jag hittar något roligt på tv!

XOXO

Ut i snön!

Hallå där bloggen!

Idag är jag faktiskt glad! Idag får jag gå ut en sväng! Jippi! Min ork ligger på 0 men man måste ju kämpa lite! Tittar på klockan och ser att jag är sen som vanligt! suck! 
Är glad att jag kunde sova hela natten iaf och att det ända som störde var klockan som ringde på morgonen.

Min aptit brukar ligga på - när jag är sjuk, men idag tänkte jag varm choklad, juice och ett winerbröd men så såg jag att det inte var något gptt winerbröd så blir bara varm choklad och juice. Borde gå tills jag kommer hem igen.

Idag är det staden som gäller med lampan, vi har lite ärenden att uträtta!

DB! Apelsinjuice! mycket bra vitaminer i! ska nog börja äta apelsiner, och satsumas med! Så blir jag av med förskyldingen snabbare! Nu måste jag snabba mig lite så jag passar in tiden med lampan!

Ha det bra i snön!

XOXO


måste ut!

Hej hej bloggen!

Hoppas att allt är prima med er där ute i snön! Här är det sådär. Är jätteförskyld, halsont, ont i öronen och feber. Är så rastlös, ligger bara i soffan! Men idag gick jag faktiskt och köpte nässpray, tack till den som uppfann det! I natt kan jag förhoppningsvis sova hela natten utan att vakna 1000 gånger om.

Drömde eller vet inte om det var en synvilla..iaf så var det en lodjur eller en annat vildkatt djur som stod och tittade på mig vid sängkanten och sedan hoppade på mig men vände mig om och då var den borta. hm...

Jag bryr mig inte om jag fortfarande har feber imorrn...jag måste komma ut!!! Ska ta en sväng med lampan på stan!



Dagens bild! Ser inte så pigg och kry ut men vadå jag ör ju faktiskt sjuk:P

Ha det bra!

XOXO

sjukling

Hej hå!

Kom hem för ett tag sen, filmkväll med lampan och calle. Trevligt! Något som inte är lite trevligt är att jag börjar bli sjuk! En skaplig förskyldning och det är nog bara början, sen halsont, huvudvärk, ont i bröstet, öronen och sen på ett till ställe jag inte tänker ta upp.

Tänkte bara ta en vända in hit och klaga på mitt mående i brist på saker att göra.

Just ja! vad tycker ni om min nya fina blogg!

BARABA BA BA! I'm lovin' it! :D

XOXO

Tävling

Jag är med i en tävling! Vi tävlar om en goodiebag som består av lite smått och gott som Millah! plockat ihop!



Var med du också! klicka här

Tävling

Jag är med i en tävling om ett presentkort på smycken värde 200:- från Lilou.se



Var med du också! klicka här

Tävling

Jag är med i en tävling där man kan vinna ett jättefint namnhalsband från h-smycket.se



Var med du också! klicka här

Tävling

Jag är med i en tävling. Där kan man vinna produkter från Monsieur.se till ett värde av 500:-



Vill du också vara med? klicka här

Tävling

Jag är med och tävlar om ett jättefint smycke som kallas för Livets blomma! Smycket kommer ifrån Muskat88.com

Delta i tävlingen du också!


För att komma till tävlingen, klicka här!


Tävling

Jag är med i en tävling då man kan vinna ett jättefint halsband som kommer ifrån 5kilokarlek.wordpress.com!
Var med och tävla du också!



Klicka på här för att tävla!(Sista dagen 7 november).


södertälje vecka

Hej hej!
Ni kanske undrar varför det varit lite dålig uppdatering? Det är pga att jag är i södertälje och hälsar på syster. Vi har det jätte skojj! Jag var med henne till skolan en dag och det var intressant:P

Just nu så har vi käkat, det var gott med lite fettismat. De har några kompisar över och jag känner mig ganska mycket som 5e hjulet. :/

Imorgon hoppas jag på att vi kan fixa min blogg! Efterlängtat nu. Jag säker efter min bloggdesign, en som jag inte kan få nog utav.
Det blir även en tripp till Stockholm imorgon för att träffa Jonna och Ellinor för en fika! MYS!

Hoppas att ni alla kommer ha en underbar helg! Jag skriver när jag kommer hem igen och då kör vi igång men Dagens bild och Veckans höjdpunkt igen!

XOXO

Redan November

Hej hallå!
Tänk att det redan är november! Känns som att det var sommar förra veckan eller så:P
Jag kom just hem från stan. Har köpt mystofflor och sen varit och fixat med Lucas överraskning! Hoppas han blir glad men det tror jag nog!:D

Idag fyller pappa 45 år och det måste ju firas. Vi ska baka en citronpaj med marängtäcke till han. Synd att hans ändra present inte hann komma:/ Grattis pappa!<3


Jag med mina mystofflor!


Ja helgen då! Hur ska jag summera det? Skratthelg! Är nog den rätta benämningen. Vi har skrattat hur mycket som helst, har tilloch med fått träningsvärk av det! Det var ju halloween helg! Helt awesome! Börja med fest här sen ut på Nybron men det var helt smock! det var kul men var svårt att komma fram så vi drog tidigare.

Här kommer lite bilder!


Calle och Elin


Jag och Lampan


Poser


Poser


Min dam<3


Calle (jag i bakgrunden)


Linda


Linda och Emma, så kattiga!


Mina supergoda avhuggna fingrar (alla mumsa
på dem)


Jag och min älskade pumpa


Vår fina transa Emil...eller Emilia

Efter korgen körde vi lite efterfest här. Bojan och några kom över sen så la vi oss vid 5.
Som sagt, det var en jättehärlig helg!

Tack alla som gjorde den till den bästa<3

XOXO


RSS 2.0