I en annan del av Tälje

Nu är jag i södertälje! JIPPI!!!! I morgon kommer Buttie och Jonna hit:D

snart blir det kycklingsallad....NAAAAAAM!!!!!

Ha en bääst helg! och ett helt underbart fredagsmys såklart!!:D 

PUSS 

Lite mera skryt!

Jo, som ni läste i förra inlägget så var jag och min moster Karin på bio idag. När vi sitter och väntar på att bion ska börja så kom det två kvinnor som skulle sitta bredvid mig. En utav dem bar på lite mycket så hon visste inte hur hon skulle klara och sätta sig och bara för att jag är så snäll som jag är så erbjud jag mig att hålla i hennes dricka så hon kunde sätta sig i lugn och ro utan att spilla sin dricka! :)

PUSS

Min dag med lite skryt

Idag så har jag färgat håret....all by myself! Jag vet jag är bäst! (Kände för en liten skrytstund).

Det blev okej...eller jag har inte kollat resultatet för jag som alltid är sen var tvungen att springa iväg med blött hår till bussen. Min moster Karin och jag har varit på bio! Som vi har längtat efter denna film! Filmen heter ju såklart I rymden finns inga känslor

Och jag tycker det var skitbra! och rolig! haha...det var en scen jag inte kunde sluta skratta åt! hahahah xD

-"Haallåååååå?
-"Hallå?"
-"Hallå?!"
-"Nämen vad gör du i säcken?"
-"Öppna då!!!!"
-"Men det är ju till mig!!!!"

hahah! kärlek till det!

Imorgon blir det spännande. Ska ju på det där mötet om ett jobb...NERVÖÖÖÖÖÖS! eller jag är inte så nervös nu..mer lugn men känner mig själv..lär vara väldigt nervös, snubbla över orden och massa. Hoppas det inte märks så mycket iaf:P

Ha det bäst alla! PUSS


Huvudvärk

BUHU! vilken huvudvärk jag har!

Idag har jag varit på stan med min kära syssling Sandra Bambi Ohlsson! Ni kanske undrar vart "Bambi" kommer ifrån och det är ett av många smeknamn hon fått! haha! Vi hade det trevligt på stan och för det mesta var det väll killar och så vi pratade om...och killar..det såg inte så bra ut i alla lägen.

På vägen hem så var bussen smockad såklart...min lycka. Precis innan bussen körde så började jag få ont i huvudet, yrsel och illamående...hallå vart kom det ifrån? mått bra hela dagen. När jag kom hem så hade jag världenshuvudvärk så jag käkade lite men det gick fortfarande inte över efter alvedon. La mig i soffan och försökte vila men så fort jag reste mig upp så kom det som en smäll. Jag blir alltid så trött när jag har huvudvärk så har praktiskt taget gäspat ända sen kl 17 idag.

Nu ska jag stänga ner allt mitt på datorn och lägga mig i min sköööna älsklingssäng och försöka sova bort det onda! Imorrn blir det bio med moster Karin! Ha det bäst alla!

PUSS 

Solen skiner

Härligt att solen skiner idag! Jag skulle just fixa iordning mig inför ett möte på arbetsförmedlingen men det är inställt. Att de ringer tidigt på morgonen för att berätta att det är slut är ju superkul! Lite smått irriterande...

Jaha, vad ska man göra utav denna dagen då? vill komma ut och göra något men VAD?
Ska nog ta mig en trip ner till stan och köpa en toning....måste ju se lite okej ut på mötet på fredag!

Ha det bäst! PUSS

Happyface!!!

Ååååååh, vad glad jag är! :D Igår satt jag och sökte jobb på internet och tänkte neee...det är inget som passar ju! Sen så skickade jag iaf in en ansökan och idag får jag ett samtal!!! WOHO! Hon som ringde var jättetrevlig och var jätteglad att jag var intresserad och på fredag så ska de ha informationmöten och upplärningsprocessen börjar!
Hoppas på att det här går vägen!

Håll tummarna alla!


Puss

Måndag, Tisdag, Onsdag?

Vad jag blandar ihop dagarna! igår trodde jag att det var Onsdag och nu trodde jag att det var Måndag.
Igår var jag och tränade med lampan på gymmet, det var kul och skönt! Nästa vecka får vi en personligtränare som ska visa hur och vad alla maskiner gör. Det ska bli kul och skönt att slippa gissa sig fram hur man ska få resultat.

Just nu så har jag just tränat..inte på gymmet utan hemma. så nu ska jag duscha och sen göra lunch, diska och städa och sen lite senare blir det nog en promenad!

PUSS

Sen...Vilken nyhet!

Sitter här och käkar en macka innan jag ska iväg. Har thé också men klart att jag bränner mig bara för att jag måste skynda mig. Tänkte att det skulle vara gott med en kopp då det är så kallt här hemma. Det är ingen direkt nyhet att jag är sen. Förstår inte, alltid! jag tittar på klockan och betsämmer att jag ska börja i tid men neeeeej. alltid 10 minuter innan jag ska iväg eller så.

Nu ska jag packa väskan och sen hit tha gym med lampis!



Puss


En liten uppmuntran

Idag har varit en liten downdag för mig. Börjar få lite smått panik, det känns som att alla skitgrejjer som hänt tränger in mig i ett hörn ochjag vet inte vad. Skulle bara vilja åka härifrån men det är inte lösningen på allt även fast man får ladda om när men väl är borta.

I ett försök att rensa tankarna med en promenad så upptäckte jag att jag nått fram till min gammel farfars grav. När jag väl var där så sa jag hej och bara tänkte. Men det ända som känns lockande just nu är att dra täcket över huvudet och bara ligga där..ostört. Förstår inte varför allt ska vara så här just nu..Det tar iaf slut på min ork.

Fick syn på en sak som muntrade upp mig lite. Det kanske ingenting för er men för mig, för min blogg, jaaa..det är något! Igår så fick min blogg 109 besök! Det mesta jag haft under tiden då jag bloggat! Så kom gärna tillbaka alla läsare! Skönt att veta att man inte bara skriver för sig själv och ut i intet även fast det kan vara skönt att bara skriva av sig.

Hoppas ni alla haft en bra helg! :) PUSS

Lördagskväll och ensam

Då blev jag ensam. Tom drog iväg på fest. Visst kan det vara skönt att vara själv men brukar ju vara det hela dagarna i veckorna. Och det är ju skönt att bara vara hemma och slappa med men roligare om man gör det med någon.

Just nu kollar jag en film men dags att krypa ner i sängen snart. Ska försöka göra någon nytta av morgondagen. Kan ju inte ha vilda sängpartyn varje kväll/natt som Bojan tycks tro att jag har. haha.

Hoppas ni haft en underbar kväll! PUSS

Nya headern

Nu har jag äntligen fått upp min nya header...eller jag och jag, det är ju min syster som fixat med den! Tack! ;D<3

Just nu ligger jag i sängen och har det lagom roligt. Lyssnar på musik och brottas lite med mina tankar.
Jag försökte ladda ner The Vampire Diaries och One Tree Hill men det gick ju inte!!!:( Måste se vad som händer ju!!! Måste få se snygga Damon och hur det går med Jeremy och alla!! Sen i oth...Clay och Quinn ligger och blöder efter att psyko Katie skjutit dem!!!:O Kan inte vänta typ 6 veckor eller vad det är för att få reda på vad som händer!!!

Ikväll är det bara jag och min broder hemma..mamma jobbar seeent ikväll. inte innan 24 sa hon. Vill ju inte att hon ska gå själv hem men jag tycker det är läskigt att gå ute själv i mörkret speciellt nu när jag fått reda på att det var någon som blev misshandlad eller våldtagen på grusvägen här vis oss...Usch!!

Är det någon som tittar på Kungarna av Tylösand?? hahah, alltså jag dör! det är så underhållande! Jag kom att titta på det för att en som är med..Jockiboi heter han, han var inne på min bdb och så kollade jag hans och vips så var annonsen där och så klart var jag ju tvungen att se det!!

Hoppas att alla har en uberhärlig lördagskväll!!!
PUSS


Aktiv eller?

Här är man inte speciellt aktiv! Men det ska bli förändring, jag ska iaf försöka göra mitt bästa att bättra mig.
Min syster, Helena, hjälper mig med att fixa min nya header och trots att jag kommer sakna den jag har nu som crazy så gillar jag den nya med!

Vilket härligt väder vi har? regn och rusk! men det stoppar inte mig på mina bästa dagar. Mamma ringde tidigare och berättade att hon glömt kameran så jag ska gå och lämna den lite senare och när jag ändå är på språng ska jag lämna min och lampans lönelapp. 
Ikväll kankse det blir fest! eller man kanske ska kalla det korvparty eftersom det kommer mest killar! Får se vad som sker om malin kan höra av sig någon gång:P  

Nu ska jag fixa lite...men håll i er! snart kommer min nya header!

Ha det bäst i regnet! PUSS

Bloggen densamma

Att jag skulle ändra min bloggheader är inte bara snack utan det ska ske! Hoppas på förr eller senare! Men har haft lite grejjer för mig. Mycket har hänt...mycket dåligt och lite bättre saker.

Jag har just duschat nu och ska snart till Rusta med pappa för jag fått ögonen på lite saker.

Jag har en fråga till er...jag vet inte om det kanske är lättast för de närmaste att avgöra men frågan är för alla!
Jag funderar på att klippa lugg men vet inte OM jag ska göra det. Tänkte då en lugg som man kan variera mellan snelugg och hellugg( eller vad man säger :p)

   
Mitt hår nu (ungefär)                            Luggen jag kanske vill ha


Så Bangs or no Bangs?


ha det bäst! PUSS


Början på något nytt

Jag funderar på att byta min blogg, eller rättare sagt min header och så. En blogg-makeover. Jag verkligen älskar den jag har nu men känner att nu börjar något nytt så min blogg ska få andra utseende så den också får en fresh start!

Nu ska jag snart dra iväg och träffa Lampan för träning! Hoppas på att jag kan köpa träningskort där sen så jag har iaf något att göra om dagarna!



Puss!

mycket har hänt

Här är man på topp när det gäller att blogga! hehe
Mycket har hänt sen sist. Sista kvällen med gänget, kalas och kräftskiva är ju bara en del utav allt.

Jag var på ett event med lampan på nybron, ja..Sista kvällen med gänget! Det var jättekul och kändes som en bra början på slutet av sommaren. Här kommer lite bilder.


Lampis och jag. Calle är i bakgrunden också.


Vi träffade Empa, Totte och Fille och massa annat trevligt
folk på nybron!

Kvällen var lyckad tycker jag..!

Min moster Anna har fyllt år! Grattis ännu en gång!

Hoppas att du fick en underbar dag!

Sen så var det ju kräftskivan också! Och det var jättekul! Vi var i Vilsta hos Annette och Tore i deras husvagn och hade jättetrevligt! Vi körde laget runt och skålade så att alla lärde känna varandra och en lång rad av Lazy skämt och annat smått och gott!


Annette, Min mamma Christina och Lotta.


Mamha Dou(stavning?), Yvinne, Tore och Rolf.


Lena, Anders och Mamha Dou (stavning?)


Erica och kräfta!


Jag och kräfta...mums!

Får inte glöma bort att berätta att jag, Erica och Lotta åkte helikopter över E-tuna! Det var jätteskoj!!!

Hoppas ni har det gott! PUSS


RSS 2.0