God Jul!

Hoppas att alla haft en undebar jul med god mat, gemenskap och klappar!! och får ju inte glömma Kalle Anka! hehe
Jag spenderade julen hemma(första gången här ute i skogstorp faktiskt). Vi brukar ju alltid vara hemma hos mormor och morfar annars men i år skulle mormor jobba.Så hela släkten kom till oss vid 10 och sen började firandet..först kom tomten och vi fick julklappar sen mat och fika. myspys. Vid kl.15 var det bara vi i familjen (mamma, pappa, jag och bror) kvar hemma och då tittade vi på kalle. Resten av kvällen tod vi det bra lungt.

Idag kom helena och jimmy hem..yeey! :D vid 14 skulle vi vara hos mormor och morfar och ha lite mer julfirande! och det var jättetrevligt! först åt vi, sen spelade vi (natahlie, helena, jimmy, tom och jag) monopol..jag vann..muhahha..eller delad 1:a plats (a) sen lite julklappsutdelning och fika. Denna jul har varit perfa! 

och imorrn  börjar mellandagsrean!!! YAAAAY!!! ska ner till stan med mamma, helena, jimmy och moster :D kan visa upp mina fynd(om jag gör några) här då :DEn bild på mig och lilla sötnosen själv..Tindra!!! <3

3:e Advent!

Hallojj alla!!!
Denna helg har jag spenderat i Södertälje med min kära syster och hennes kille. Jag åkte hit i fredags och då hade vi det bara mysigt på kvällen. På lördagen (igår) gick vi upp innan 7 så vi skulle hinna se på lucia tåget, det var lite annorlunda tåg men det var mysigt ändå. Sen tittade vi på "farbrorn som inte ville vara stor", haha...den hade jag glömt:P Sen var det dags för julkalendern, YAY!!!! iiih!  Resten av dagen spenderade vi nere i stan och shoppade på "In&finn" min favvo affär här. Sen käkade vi på kebab hous, mums. När vi kom hem så målade och ritade vi lite! Till sist var det filmdags och det var Peter Pan som gällde, den bästa filmen som finns...enligt mig (a)

Ja, hitills har denna helg varit prima. Just nu sitter jag och väntar på lite folk som ska komma och ha lucia mys med oss...lite nervigt eftersom jag inte känner så många. Helena är iaf och hämtar några av dem och jimmy sitter och spelar gitarr. Jag skulle helts vilja stanna här en dag till men det blir nog inte så.  Jennifer och Alison kommer ju också!! YES :P


Jag vet att jag inte skrivit så mkt i bloggen och det var ett bra tag sen jag skrev..men jag har inte alltid lusten:P hehe. ska försöka ta mig i kragen och sätta bloggen lite mer i fokus:P Får se hur det går.

Nu ska jag iaf vara lite social med jimmy. Så see ya!!! 

Pussar till alla <3

RSS 2.0