My day!


  • Hejsan bloggen!
    Ja, nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igår, efter en helt underbra helg med helena och jimmy och jag saknar er massor redan! <3

    Idag så var det skola igen. Det var väll lungt sådär. Det hände inget speciellt direkt! Tråkigt att milla inte kom bara :/

    Jag tog en dagens outfit bild idag!

  • Jeans från gina
  • Svart tank top får gina
  • Grå långärmad tröjja från gina

Det var superskönt att komma hem idag! Jag baar satte mig i soffan och tittade på mina serier! Helt underbart! Men nu har jag setat här vid datorn ett tag och funderar på om jag ska gå och plugga lite. Har även sjukt ont i magen :(

Hur har allas dag varit?

Ni får ha det supergott!

 


Södertälje/stockholm

Hejsan bloggen!
Jag skrev ett inlägg igår men det försvann så jag struntade i att skriva ett nytt :P Så ni får läsa lite utav det jag skrev igår.
Ja, igår tog jag ju tåget hit till södertälje för att spendera helgen med syster och jimmy! Helt underbart skönt att bara åka hit över en helg :) Igår när vi kom "hem" så gjorde vi kycklingsallad med fetaost! Yummi!!!:D Sen så tog vi det bara lungt framför tv:n, alla var jättetrötta. Vi gick och la oss skapligt för att vi skulle gå upp tidigt imorse.
Vid kl 9 tog vi bussen härifrån in till centrum för att byta till pendeltåg mot stockholm! :D Så idag blev det SHOPPING!!!! :D hela dagen! Gud, det var efterlängtat och jag köpte en massa fint! En ny väska var en av sakerna då min pajjade sist jag var här. Jag kan lägga upp bilder på allt fint senare när jag tagit bilder på dem :)


När vi kom hem vid, 20:00 så började vi baka pepparkakor! Det var skojjsigt! Nu har vi just blivit klara då:P Och nu väntar helena på mig i badrummet, vi ska bada fotbad! Det är väl förtjänt efter en helt underbar dag i stockholm! Vi var inne i lite coola affärer också, beyond retro och chock hette två av dem :D massa häftigt.

Men som sagt jag återkommer om kläderna en annan dag, imorgon om jag orkar :)

Hur har eran dag varit? :)

Hej för ikväll!

sista för ikväll

God natt för ikväll bloggen!
Nu måste jag verkligen packa klart och sen ska jag sova! är jätte jätte jätte trött! :)

Vi höres! ha det bra! <3


packa packa packa

God kväll alla läsare där ute!
Ja, nu är det kväll igen..och det är snart dags att sova! Är jättetrött efter dagen! Det har varit fullt upp hela tiden idag på praktiken. Jag tror att det komemr vara ganska körigt imorgon också men jag kan ju fokusera på att när dagen är slut så får jag åka till södertälje och ha en jättefin helg med min syster och jimmy. :)

Idag gick faktiskt dagen snabbt! Hoppas att den gör det imorgon också och att jag får in min lön på dagen där. Tänkte smita iväg och köpa lite godis till fredagsmyset! :) Det är jag och nina som jobbar imorgon och hanna då om hon mår bättre. Jag ska exponera om ett fönster så ni får gå dit och titta sen! Interflora Blomsterverkstaden, eskilstuna 

Just nu så håller jag på att packa! Min väska gick sönder i södertälje förra gången jag var där men jag har bestämt mig för att jag provar ha den igen och sen köper jag en ny när vi åker upp till stockholm i helgen!
Just nu hoppas jag på att jag snart är klar med packningen och att jag får igen väskan någorlunda bra :P


Vad har ni alla för er nu så här på kvällskvisten?

Tuna park med milla

Hej alla sötnosar!
jaha, nu tickar klockan alldeles för fort igen och jag måste skynda mig!
Nu ska jag duscha, sen käka, oth, fixa mig och sen till tuna park med milla! Idag kommer 3 st idolfinalister dit! Hoppas verkligen på att Nicklas kommer dit:D Så måste frächa upp mig ifa han nu kommer :D haha
 Jag skriver mera sen när jag kommer hem!

Puss på er<3

Tell me

Hejsan bloggen!
Idag har der varit ÅK9 dag på eskil och det fortsätter imorgon. Skönt att slippa vanliga lektioner. Idag har vi kört lite med projektarbetet och hoppas på att det kommer att bli bra! Sen var det bara hem och ta det lungt!
Har haft en bra dag med mina finaste madde och milla! <3

alltså jag blir snart knäpp!!! :( Du verkar inte ens se att jag blir ledsen av det här! Varför kan du inte bara säga till mig vad det är som står på istället för att vara tyst! Du verkar inte ens bry dig! Jag blir både ledsen och frustrerad över det här, bara så att du vet!





Igår kväll hann min kudde bli blöt innan jag somnade..

det är bara...

Hello!
Måndag igen och idag kom jag och andra fram till att det endast är 3 veckor kvar i skolan! JIPPI!!:D och det är bara 31 dagar kvar till Julafton! Inte långt alls ju! Vart har all tid tagit vägen? :P

Idag har dagen varit lugn, vi hade möte med våran projektledare idag och jag tycker att vi kom fram till mycket. (...) Vi får se hur det ter sig!

Milla berättade att vi börjar tidigare och slutar senare imorrn :( Dumma öppethus! 

Nu hör jag dem ropa att det är mat så vi hörs senare :)  


veckans vilodag!

Hejsan bloggen!
Jag har inte haft datorn på hela dagen och därav har jag inte kunnat skriva till er :) Det är faktiskt ganska skönt att vara utan en dator till exempel 1 eller några dagar! Då känner man sig inte så bunden. Men det är jättekul att komma tillbaka sen. Som i sommras så hanvände jag inte datorn på nästan över en månad tror jag det var. Det var superskönt!

Idag har jag bara tagit det luuuungt! Jag började med att titta på reprisen av idol! Reza åkte ur. Det var hennes stund. Men jag blev jätteförvånad att Erik hängde löst! :O Han som varit en sån favorit hela tiden! Iaf en av mina!
Näst på tur enligt mig är Calle!

Nu börjar klockan närma sig halv 10 och ska nog dra mig till sängen ganska snart. Skola imorrn..Suck! Men den dagen och alla andra dagar denna vecka måste komma och gå för på fredag åker jag till Södertälje:D Jippi! :D

Hur har eran dag varit?? :)

You come and go

God natt på er! <3

Filmkväll!

Godkväll! :)
Nu börjar klockan närma sig 20:00 och det är snart dags för film! Skönt att lägga sig i soffan och bara ta det lungt! Vi ska titta på Heartbreakers! Får hoppas på att den är bra!!!

Idag har jag inte alls gjort något som är värt att nämna direkt :P Bara tagit det lungt! Jag städade lite men sen har det bara varit datorn för det mesta:P 
Mamma lagade sin jättegoda tacopaj idag! Fast jag gillar inte tomaterna så dem pillade jag bort (a)'

Hur har allas dag varit? :)

 


Fredag- halva lördag

Hejsan alla!!

Det blev ju inget inlägg för mig igår för jag var ganska streddas efter en lång dag på praktiken sen så skulle jag skynda mig till milla för att det var ju dags för New Moon premiären!!! :D Jag tycker att den var jättebra;D Fast som milla sa igår i bilen hem, det hände ju mera i Twilight filmen. Men den var bra ändå! Skulle dock vilja se Twilight igen för att friska upp minnet..kommer inte ihåg vad som händer under hela filmen bara vissa stunder:P

Filmkväll någon? :)
Jag kanske inte ska säga för mycket om filmen och avslöja för er som inte sett den än :P Men det har snackats om att det skulle bli en besvikelse men det tycker inte jag stämmer alls :)

Vi missade dock Idol, så måste kolla upp när reprisen går! Hoppas att calle eller reza åkte:O

Idag är det lördag för er som inte visste det ;P Det händer inget speciellt alls, bara ta det lungt! Superskönt!
Min förskyldning har inte släppt än...satt igår på bion helt täppt i näsan och kynde knappt andas genom den. Jobbigt som bara den :/ Det är många som varit förskylda i upp till 3 veckor..Det vill inte jag vara :/

Hur är det med alla idag?:)


Thé dags!

Nu alla sötaste ska jag gå och slå på min vattenkokare och försöka avnjuta en kopp varmt the. Får hoppas jag får i mig det denna gång..hade problem med det förra veckan pga halsont och den är tillbaka nu :/
Det är ju Grey's Anatomy idag!! LOVE IT!!!!

Massa kramar till er<3

Workout!

Hello igen!

Nu har jag brist på saker att göra! Därför tänkte jag berätta om mina och millas planer!!! I'm so excited! :D Vi ska börja träna på Nautilus, tränna på gymmet där alltså samt simma! Det ska bli så kul! och skönt också att ha något som man går iväg och gör! Det kommer kännas jättebra att röra på sig några dagar i veckan! Jag längtar tills vi börjar! :) Men vi måste invänta pengar först!

Ett av mina mål är att få magrutor:D muhahah!!!!!


Om vi verkligen ligger i så ser vi kanske ut så här till sommaren!! (Syftar på musklerna och inte att vi blivit män! HAHA!)

Men först måste vi ha nya träningskläder..något som dessa..skulle jag kunna tänka mig!


Det kommer bli askul och jätteskönt att börja träna:D Jag längtar massor <3


Gott och blandat!

Hej hopp alla! :)

Nu sitter jag här hemma ensam som jag varit mestadels av dagen. Pappa är iväg till kathrineholm på sin matte och mamma åkte just iväg för att sy med sina väninnor!

Idag har vi haft Nationella proven i svenska B! Det kändes ganska bra faktiskt men detta prov hade ingen som helst betydelse för mig egentligen. Skönt det om jag nu skulle skrivit dåligt:P Provet skulle hålla på i 5 timmar men när jag tittade på klockan första gången var klockan bara vid 9 och då hade jag nästan skrivit klart hela min kladd! Skänt att inte känna av tidspressen för en gångs skull under ett prov!


Efter provet gick jag, milla och madde till PG, där lämnade jag in min ledighetsansökan! Senare gick vi till millas turismlärare coh hon hämtade lite uppgifter med sig hem!! Det är bra milla! Jobba på :)

Vi cirkulerade lite grann på stan i väntan på att få åka hem. Jag och milla köpte med oss subway hem! MUMS:O Och tur för macktjejen att hon inte glömde min dressing:D haha!
Resten av dagen har jag spenderat framför tv:n då jag inte mått så bra. Förskyldningen och allt släpper ju aldrig :O Det har bara blivit värre :( Annica ringde också och kolalde läget och frågad eom jag kunde börja 8 imorgon, visst sa jag. Hoppas att dagen flyger förbi så att det blir fredags kväll för då är det biodags, New Moon!

 

Hur är det med alla där ute? :)


slut för i kväll

Nu´ska jag gå! Hoppas alla ni fina får en underbar kväll! ♥

Down time

Hej alla!!
Ja, jag har ju inte varit så speciellt aktiv här på bloggen de senaste dagarna på grund av olika anledningar. Inget jag vill ta här dock. Kan ju säga att jag inte mått så bra, sjukdom och annat. Och nu känner jag mig bara nere och jag försöker komma upp igen men det fungerar inte så bra just nu. Har ganska mycket att tänka på. Men det är fortfarande så mycket mer också.


Hoppas att allt är bra med er iaf! :)
Idag var det skola. Jag saknade dig milla! <3 Vi gick igenom nationella provet på svenskan och trots att jag inte kan sänka mig så vill jag ändå göra bra ifrån mig, Vi får se hur det går. Vi hade möte med Lillian(Projekthandledare) idag och det gick bra...det blev ett missförstånd i gruppen förra veckan men nu är det på den rätta sidan igen. Sista lektionen är samhällskunskap...gaaah! så tråkigt! Sen var det bara hem, vilket var sååå underbart skönt då jag bara ville krypa ner under täcket och försvinna ett tag. huvudvärk m.m.


Hur såg allas dag ut?<3

Eddie ska ryka!

Nu sitter jag här och väntar på att idol ska börja igen!!! Jag sitter här på helspänn:D Jag står kvar vid det jag sa förut! EDDIE SKA UT!!!!!!

Han har haft för många chanser, jag tycker att han gör sämre framträdanden och gaaah! Hans jäkla flin! hehe, lite störande! men jag tycker att han ska ryka. Dock blir det då svårt att hitta 2 st nya idoler som ska sitta löst och ännu svårare att bestämma vem som ska gå. Efter Eddie tycker jag mog att Calle ska gå faktikst...gillar han inte så:p Dem första gångerna var bra men nu känns han halvdan.

Tove, mariette och Erik får absoult inte åka:O Reza ligger också bra till hos mig men alltså..jag skulle kunna låta henne gå om det vore så, tror vi kommer få höra mera av henne ändå så:) HAHA, såg på en skylt att man kan hyra Erik! Har dock inte hittat honom än:P

Detta var det sista inlägget av mig ikväll! Vi hörs mera imorrn!

Hasta luego!<3



fredag fredag fredag

Hejsan bloggen!
Jag har inte bloggat de senaste dagarna, jag vet men det beror på att jag har/är varit sjuk :/ Så jag har spenderat dem två senaste dagarna i soffan och haft det skönt. Men det blev lite långtråkigt! Danne har iaf varit lite sällskap iaf! hehe, har haft mobilen med mig hela tiden med andra ord.
Nu mår jag lite bättre(tur att jag druckit varmt och käkat soppa!) men jag har ju plikter jag måste ta hänsyn till imorgon då jag lovade Annica för ca 3 veckor sen att jag kunde jobba. Det går nog bra. Det är bara några timmar sen kan jag åka hem och vila igen:)


Hoppas att allt är bra med er :)
Just nu sitter jag och väntar på IDOL! Som jag gör varje fredagskväll vid denna tidpunkt! :) Idag hoppas jag verkligen på att Eddie ryker :O


Nu så ska jag gåner till tv och jag tar med mig täcke och kudden för lite mysfaktor och värme! <3

beso<3

Ni vet vad som sker ikväll!

Bloggen, snart är det dags igen? ni vet vad som händer va? Det är dags för Ugly Betty och nDesperate Housewives idag:D Det är nerräkning..nu är det bara 5 minuter kvar! :D

Här är bild om ni glömt bort vad det är för serier ...(haha)


I pausen ska jag poppa lite popcorn och mysa ner mig ordentligt i soffan! :)

Jag kanske tittar in här igen sen när det är slut! men annars så ses vi imorgon!
PUSS på er<3

My day!

Hallå alla söta! :)
Tisdag idag= kort dag i skolan! WOHO! :) På färsta lektionen, småföretagande så fortsatte jag och min grupp att planera inför öppet hus! Det gick bra och vi hade kul :p OCH en sak jag MÅSTE skryta om! Vi hade ett prov i ämnet där man skulle skriva om ett företag man fick. Inköpslista, skissa upp lokalen,personal hela kittet! På första provet hade jag natur förskola men jag skrev även om eget företag så jag fortsatte med egna företaget nu på det andra provet och jag fick MVG!!!!!! Helena, min lärare tycker våran ide är jättebra! (Y) :)

Den andra lektionen var svenska, inte så kul :/ Börjar irritera mig på läraren..men jag gillar när hon ger mig bra betyg:D haha! Det var en ganska långtråkig lektion men ändå var det bra för det var förberedelser inför nationella. Hoppas det går vägen!
Mötet med våran handledare inför projektarbetet blev ju inte riktigt som vi tänkt :/ Hoppas vi får göra vårat arbete som vi vill ha det istället för skriftligt, det blir så platt då!

Väl hemma så gjorde jag scones, mums! och cappuccino ocg satte mig framför tv:n! myspys..om ändå någon var där och höll mig sällsap:P

Hur har allas dag varit? :)

Lika enkel som genialisk.

Den här mobilen vill jag ha!!!(bilden) Sony Ericsson T715 heter den. Jag ska gå och kolla med 3 någon dag om när det är jag får byta! Om det är just på nyår eller kanske på mellandagsrean (A) eller ännu tidigare :D jag hoppas på tidigare!
Fast jag skulle vilja ha en second opinion! Jag gillade den extra mycket för att den är rosa men man kan välja den i en annan färg!

Vad tycker ni? :)

klicka här och kolla dess applikationer och funktioner också och berätta sen vad du tycker;)


vanligt för oss

Hej hopp!
Hur är det med alla idag?:) Det är bara bra här! Funderar på om man ska ta sig till tvn. Men det kommer väll inte vara något bra på tv nu :/ Det är ju bara måndag! Inte en så speciell dag idag! Gick en sväng med milla på stan, vi käkade på donkan också..oj ovanligt för oss:P Jag köpte ett nagellack och ett par vantar! Kommer inte ihåg vad milla köpte dock..om det bara var ett läppglans och hårprodukt eller om det bara var läppglans :P hehe

Väl hemma så tittade jag på några avsnitt av Charmed! Är så glad att boxen är hemma igen! <3
Förhoppningsvis åker jag till tälje snart och umgås med mina favvopersoner i hela tälje ;) hihi!

Nu ska jag titta lite på 3:s hemsida och ser om jag hittar en mobil jag fastnar för:D

hörs sen! ciao<3

Fredag- Söndag

Hej hallå bloggen! :)
Nu är det söndagskväll och dags för en ny vecka imorgon. både + och - i det!
Det har ju inte blivit något bloggande alls i helgen. Min syrra kom hem igen med sin kille! Så jag har sprenderat så mycket tid jag bara kunde med dem innan dem åkte hem! Saknar dem redan :/

I fredags var det ju praktik för min del och då är det ju bara hem och ta det lungt sen på kvällen. Vi käkade tacos och det var ju även då Helena och Jimmy kom hit! :) Sen var det idol som stog på menyn! Och jag måste bara säga :O Jag tycker att Eddie skulle åkt ut! för han var ju sämst på hela kvällen ju! Visst Rabih var ingen favvo med han var så mkt bättre än Eddie ändå!  

Lördagen blev det först att åka och titat på lite lägenheter och sen ner en sväng på stan för att köpa present till pappa och sen till linda. Men det blev inställt för min del att åka till linda. Vi får ses en annan dag, söt!
När vi kom hem så umgicks vi lite, käka mat och sen en avslutning på kvällen med tv!

Imorse så gratta vi pappa! Grattis♥ Han fick en bok helena gjort om honom, en tröjja, snusdosa och en lott av mig och tom :) Senare så åkte vi till mormor och morfar och träffade släkten! Jimmy åkte tyvärr hem tidigare så han följde inte med då. Helena åkte hem med 6 tåget då jag tittade på One Tree Hill följandes av Gossip girl! Och nu sitter jag här som ni märker och skriver detta inlägg! :)

Tänkte bara säga en sak till i detta inlägg! Jag vet att jag inte är superaktiv här men ibland känns det här med bloggandet som en tävling. Jag ska försöka att koncentrera mig på att jag skriver när jag känner för det, att jag skriver när jag har något vettigt att säga och så. Inte för att tex. åååh! titta syrran eller milla la upp ett inlägg nu måste jag också det! HAHA! Ni vet ju att jag sagt att jag inte kan komma ikapp er i bloggandet men mina försök i att lyckats med det läggs ner nu!

PUSS PÅ ER ALLA!!

Vinn ett läppcerat!

Jag är med i en tävling hos Linda! I hennes tävling lottar hon ut ett läppcerat som verkar jättebra! Hon skriver om det på sin blogg så det är bara att klicka in sig där :)
Läppceratet är är ifrån Natural Glow!


Så det är bara klicka fram sig och gör som jag, var med och tävla om läppceratet! :) (tävlingen pågår till lördagen 7 november! )

Lycka till! :)

It feel good!

Hejsan alla!
Hur har eran dag varit? Idag har det ju inte varit ett sådant speciellt underbart väder:P Regn/snö, urk! Men jag kan trösta mig med att jag inte varit ute på nästan hela dagen. Idag har jag haft praktik! Det har gått superbra och jag har hunnit med massor och annica är jättenöjd! Dock inte så bra kassa och nu när vi ändå är inne på om kassan så klarade jag att räkna den helt utan problems! :D Det kändes bra:D

Nu är jag helt slut! Jag har betalat studentkryssningen för mig och milla idag, skönt att ha det ur världen:)
Nu ska jag fixa lite och käka sen tv kanske? om den är ledig :)

hoppas att dagen går lika bra imorgon!

VAd har alla haft för sig idag? :) <3

första snön!

God kväll!
Nu är jag hemma! SKÖNT!
Jag och lampan skulle ju dela ut CV idag men jag behövde ha en till sida. Jag hade ingen bild och så så jag lämnade inte ut något:P Men vi hade skojj ändå! Kom på en skitbra present till linda! HAHA! :D

Dagen har välla varit helt okej:P Vi kom en ganska bra bit på om hur vi ska göra på öppet hus! :) Nu sitter jag här, är alldeles ensammen hemma! Lite ensamt men det går. Undrar vad vi ska äta idag..hm..jag är sugen från något från pizzerian men jag måste skärpa mig lite med såndär skräpmat! Det har blivit lite mkt nu på slutet! :P Det hade inte gjort någor om jag skulle tränat men jag och milla har inte kommit i gång med det ännu så:P

Idag har milla lagt ner lite tid på att boka Twilight- New Moon, till premiären 20 november! IIIIH! så kul:D

Ikväll är det Grey's Anatomy! :D Izzie FÅR inte försvinna :( Alex behöver henne! Serien behöver henne :(


Imorgpn är det ju praktik i stan igen..suck! Hoppas att inget går fel:P (A) håll tummarna!

Hur har allas dag varit?:)

Jag ser det snöar, jag ser det snöar! Det var väll roligt, HA HA

Blogg från skolan!

Hallå alla i snövädret:)
Det snöar inte så mycket men snö är det iaf till varje pris:)
Nu sitter jag i skolan och väntar på att lampan ska sluta sin lektion. Ska gå strax. Jag, lampan, linda ocg ev. moa skulle ut på stan idag och ha lite mys. Men linda kunde inte nu i slutändan :/ vi skulle även dela ut CV! så vi får se hur det går:) Jag har skrivit ut ytterligare en bunt nyss för jag hitta inte den förra bunten hemma imorse:P Hoppas på att det är någon som vill ha någon som jobbar extra.

Det är jättekrångligt nu med att beställa New Moon biljetterna- till premiären men förhoppningsvis så ordnar det sig och hoppas även att pengarna från milla kommer in snart!

Nej, nu måste jag möta lampan´!

Ha det så bra alla! hörs sen! <3

Serier in my heart!

Nu mina vänner är det snart Ugly Betty och Desperate Housewives! ME LOVE!!! <3

Hoppas alla får en helt underbar kväll! Det ska iaf jag ha! PUSS PUSS!!!!!!

Tävlingsdags!

Jag deltar i en tävling hos Diana där DU kan vinna ett värmebälte eller en värmekudde! Du klickar helt enkelt bara in på Dianas blogg och läser om hur tävlingen går till och sedan klickar du in dig på Scandinavian Blonde och läser lite mera om värmebältet alternativt värmekudden!

Så klicka bara här för att komma fram till tävlingen!



Lycka till alla! :)



Nöjd!

Greetings, I come in peace!
Hur är läget med alla idag? Det var ju inte så varmt ute idag så jag ville helst stanna kvar i sängen och ha det gosigt istället men jag pallrade mig upp! Första lektionen var Småföretagande, vi planerade inför Öppna huset. Det gick väll bra men jag vet inte om jag är så pepp på att gå dit egentligen. Men kommer troligtvis göra det ändå! Det kommer nog vara en helt underbar julstämning iaf! :)

Andra lektionen var svenska och det var så långtråkig! Men ja, det gick:P Det var den andra och sista lektionen för dagen så efteråt så skiljdes vi ifrån madde så gick jag och milla till sveaplan för att köpa tyg men där nekades hon till det. Vi gick tillbaka in mot stan och tog oss in på banken som var full av folk så vi skippade det gick till hemköp kopte gottis, gick till donken och käkade. När vi nästan var klara så ringde millas mamma och påminnde henne om sitt utvecklingsamtal:O det hade vi helt glömt bort!

När milla var klar med sitt samtal så tog jag mitt på samma gång! jag har förbättrat min närvaro ganska mkt tycker jag! jag är nöjd:D Men jag blev jättechockad när han börja skriva IG på lappen och tittade på betygslappen och dör var det nästan alla rader med IG! Jag fattade ingenting! Som tur var så hade han tagit fel lapp!! och där skrämde han upp mig så hette duga:O Allting såg iaf prima ut:D

Milla och jag tog bussen hem och när jag kom hem så gjorde jag det bekvämt för mig framför tv:n!

Hur har allas dag varit?:) <3

The last one

hallå igen bloggen!
Nu kom jag äntligen in på msn och övriga sidor jag brukar hänga på men nu har jag ingen större lust att sitta här längre:P Hellre sitta framför tv:n med en filt! Eller vad säger ni?
Vi har just fixat fram lite fika så det ska bli gott men jag är hungrig också så kanske fixar mig ett par hårda mackor med leverpastej och gurka, mumma:)
Imorgon är det tisdag som alla vet och det är en kort dag i skolan! hur skönt som helst!<3 I just Love Tuesdays!

Jag tror jag gjort bort mig :/ snyft! men jag ville ju bara veta :/ får se hur det går :/

Men nu alla söta och fina ska jag gå! Detta var sista inlägget för ikväll:P


Over and out, PUSS och KRAM! <3

Det blåser storm...nästan

Hejsan bloggen:)
Är allt bra med er ute i blåsten? Det har ju blåst hela dagen idag så snart är väll alla löven på träden borta.
Idag var det ju skola igen. Suck..men det gick bra faktiskt:) Jag spenderade dagen med malin, linda och maria. Och alltså gaaaaah! vad trött jag blev på 1 av dem! Blev ju knäpp på na:O Du ska inte komma och läxa upp mig och säga vad jag vet och inte vet din jäkla *****!!!!! Du kanske ska gå ut och leva ditt liva istället för att berätta hur vi ska leva vårat och ha en kommenter till precis allting! Du kanske ska lära dig att klä dig också!
Synd bara att milla och madde inte mådde bra pga sjukdom :(


haha, jag funderar på att göra ett videoinlägg men jag är rädd att jag ska låta helt puckad xD Det skulle vara lite kul men då måste jag ha något intressant att prata om också:P

Hur har allas dag varit?
puss på er<3

Nu är det över

hejsan!
Ja, nu är det slut! Det är dags för skola igen..*suck* jag vill ha lite mera lov! skönt! Fast då vill jag spendera det lite annorlunda!
Jag har bara tagit det lungt idag! det har varit superskönt och lite segt. Det var ju One Tree Hill idag och Gossip Girl! Love it!!!! Men som sagt skola imorgon! Så det kanske är bra att börja ladda för det. Skönt att dagen börjar med en sovmorgon också! :D

Massa Pussar och Kramar på er alla <3

bakis dag nr 1

Hej alla!!!
wiiiiie! vilken underbar kväll igår med milla! Vi var ju på O'learys ;) JAG KOM IN PÅ 20 ÅRS GRÄNS:D inga problem för mig! haha :D Kvällen hade ju sina upp och ner sidor med den mesta delen av kvällen var upp! visst milla? ;) När jag och milla skulle beställa i baren så var det 2 killar som titta på mig massa. Först sa en hej och sen sa den andra, hej, vad söt du är! hah, och jag tänkte vilka är det där men sen gick jag lite åt sidan. Sen kom den första fram och börja fråga en massa och sen visa det sig att jag har han på msn! haha. Men han som sa att jag var söt var också söt (A) hihi. Iaf så beställde jag och milla varsin salmiakshot och sen varsin cider! Sen var kvällen igång ;) haha

Det som var ner var att vi råka tappa min nummerklapp till garderoben och jag var jätteorolig att någon tagit min jacka, så vi fick vänta till sist men där hängde min käraste jacka kvar så fint! :) Jag missade ju sista bussen hem men millas mamma var jättegullig och skjutsade hem mig! Tack igen! :)

När jag kom hem så fixade jag mig för natten och brorsan och hans polare satt och tittade på tv och roade sig hur jag svamlade ;O Jag rämlade även några gånger i trappen när jag skulle lägga mig haha! Innan jag somnade hann jag smsa lite med danne! <3

Nu är jag lite slut. Så idag ska jag bara ta det lungt! great! skola imorrn igen :/

Hur har allas helg varit hitills?

Btw! Grattis pappa<3

RSS 2.0