valborg!

Idag är det valborg! Våren är snart här och jag ska spendera kvällen med mina underbara vänner! :D

Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig :S Ska nog köra på strumpbyxor och sedan ha jeans med mig om det blir för kallt! Ikväll ska vi vara hos Elijah, Maddes kille, som bor i stora sundby...ute i skogen:P hehe, hoppas vi hittar hem sen också:P


Det ska bli riktigt trevligt faktiskt! Vad ska ni hitta på för mys ikväll? :)

ne, nu måste jag fixa mig så jag hinner till milla i tid! Ha det bäst! puss

TVD

nu är det strax time för The Vampire Diaries! :D efterlängtat som bara den!:D
Skönt att få slappa i soffan ett tag också.

Känner mig jättestel i nacken och även lite i ryggen..man kanske ska tigga någon på massage så jag får bort alla knutarna! Det är värt en funderare!

Hoppas att alla ni haft en ljuvlig dag! :)

vad har dagen att erbjuda?

Idag är jag hemma...av olika anledningar inga som jag skulle vilja ta upp här:P Just nu sitter jag vid tvn. Ska se vad dagen har att erbjuda, det verkar bli fint ute idag iaf!:)

Valborg och maj-månad närmar sig med stora steg! Härligt att få välkommna våren, det har ju varit ganska efterlängtat ett bra tag nu!

Jag snackar lite med lucas, väldigt intressant! får se om han tar sig hit i sommar, hihi (a)

See you later amigos

onsdagen går mot sitt slut

har just tittat på ett efterlängtat avsnitt av Grey's Anatomy! hahah, dr Bailey alltså<3
Ska ta och göra mina mackor tills imorgon, praktik igen. Hoppas det går bra, helst av allt skulle jag vilja ha fredag kväll.
Efter jag gjort mina mackor så ska jag nog ta och krypa ner i sängen! Skönt;D

God natt för ikväll :)

cooooola sug!

Mmmm, så gått efter jag fått i mig lite coca cola! Fick världens sug när jag kom hem.
Det ser ut som det rengnar ute..suck! varför kan det inte vara fint hela tiden för? fast jag kan ju medge att det blir en fräch lukt efter en rengnskur. Det kan rengna med måtta:)


Jag lyssnar på en spellista jag fick av milla, vi har planerat studenten lite, med flaket, musiken, elverket osv. Så alla i klassen har fått i uppdrag att samla ihop låtar som vi vill ha med på flaket. Inte alls långt kvar nu ju:O..det är typ hm..45 dagar kvar till studenten...inräknat med helg så antal skoldagar är det..33 med studentdagen!:D nu längtar jag ännu mera! :D

Frågan är bara vart jag ska ha min studentmottagning...förslag någon? :)

kram kram

snipp snapp snut, så var sagan slut

just nu så kännde jag bara, "Jag tar mig en sväng in på bloggen för att se om något hänt!" Men tänkte ju ändå skriva några rader! Inte så ofta jag har just dem tankarna vid denna tidpunkt. hehe

Jag har kollat klart på alla mina serier nu men som sagt, jag spelade in Christine. Känner att jag behöver lite sömn!  Så skönt att komma i säng relativt tidigt iaf.

Jag undrar dock var familjen en våning upp håller på med? det låter som att dem välter stolar och springer och dunkar, låter som att taket går sönder snart och dem ramlar in här eller något...jätteirriterande! Ibland låter det till och med som att dem är inne hos oss.

Hoppas att alla haft en riktigt mysig tisdagskväll!
God natt, dröm sött:)

Tisdagsmys

Nu har det börjat! TISDAGSMYSET!:D
Varje tisdag är det uppraddat med en massa bra serier som jag bara måste följa! Allt går på kanal 5 så behöver inte ens lyfta på fjärrkontrollen :D Och körsbäret på grädden, Ugly Betty börjar sin sista säsong idag! :D YAY! *happyface*
Just nu är det första pausen av Ugly Betty sen är det Desperate Housewives, sen Cougar Town och slutligen Christine!:D Fast brukar alltid spela in Christine för inte alltid jag har lust att titta på det, lite trött och sen vill jag kolla lite till pa datorn! :P

Idag så hade vi Islam provet och det gick nog bättre än vad jag väntat, hoppas jag!:O Det visar sig nästa vecka:)

Ne nu börjar det igen, vi hörs senare :) kram

min n-dag!

Nu är det strax time för sängen igen..skönt! Just nu sitter/ligger jag och pluggar till ett prov om islam..inte så jättekul! Suck! hoppas det går bra imorgon.

Tänkte iaf bara säga att Idag har JAG namnsdag! (A) Bara så att alla vet! :D haha!

Så ett stooooort grattis till alla som heter Therese eller Theresia!:D

Nu ska jag läsa igenom mina pappet några sista gånger sen ska jag sussa! :D

Det får bära eller brista, håll gärna tummarna!

God natt:)

vi ses

hej på er!

Idag hade jag tagit ledigt från skolan. Idag skulle vi gå på Farfar Gunnars urnsättning. Jag och mamma samåkte med min moster Anna och hennes kille Roger. Sedan träffade vi de andra vid kyrkogården.  Jag tycker att urnsättningen tillhör begravningen så därför ville jag deltaga i den.

Jag tycker att det kändes lite konstig att han verkligen låg i den där urnan, kunde inte få in det i huvudet. Jag har känt det hela tiden att det är inte verkligt, att det känns jättekonstigt men det var och är ju sanningen. Tycker även att det känns tomt när det är släktträff och att han inte är där. Det känns som att man glömt någon eller något.

Det som känns skönt är iaf att alla eller de flesta har fått säga hejdå igen och lagt en liten symbolisk bukett på graven, för vi kommer aldrig att glömma denna underbara person!

RIP, Carl -Gunnar Johansson, 1925-2010

sista för ikväll

God kväll!
Är det några vakna där ute i världen? :P

Det kanske börjar gå uppåt för mig nu igen, med bloggen menar jag. Ibland så känner jag bara att jag inte orkar skriva men det är ju inte så svårt att bara skriva några rader, eller hur?:P Jag funderar på att utveckla bloggen lite, som med lite kategorier om saker jag gillar osv. vad tycker ni? Ska nog ta mig ett lite snack med min syrra, hon är nästan som en tokbloggerska och hon gör jättefina layouter och tipsar en massa. Här är hennes blogg, Luumas tankar!
Tänk om man ändå kunde vara lika kreativ, men det kanske kommer med ändringarna;P

Nu är det dags för sängen för mig, lite komiskt kanske eftersom att jag redan befinner mig i sängen med datorn. Menar ju såklart att det är dags att stänga av och krypa ner och sussa! SKÖNT!

Imorgon blir det nya händelser, inte fullt så roliga men det hör ju till livet tyvärr. :/

God natt alla söta! :)


mamma, den goda fén

Hallå därute! :)
Just nu sitter jag här vid datorn och bara chillar! egentligen borde jag plugga men har inte direkt någon lust! Har redan plugagt lite så:P haha
Idag så har jag och bror varit och spenderat tid med våran kära far! :) alltid kul med dig<3

Idag skulle jag vilja prata om mammor!
Det är kanske inte alltid man är sams eller håller med om saker och ting. Även jag brukar ha mina dispyter med min mamma och det är inte något jag mår så bra utav, jag brukar oftast ångra mig direkt efter jag sagt något dumt. Det är ju det bästa man kan ha, en mamma alltså!
Jag brukar säga hur mycket jag älskar min mamma så ofta jag kan och ge henne kramar och pussar, det är inget som jag skämms över.

sen är det ju bara en bonus när man kan få något då och då också(a) Då den extra goda fén stiger fram i våra mödrar. Som igår fick jag ett par skor som jag tänkte ha på studentutspringet! här är dem :



Så tack jättemycket finaste mamma! jag älskar dig så grymt mycket och vill aldrig förlora dig! <3


Här är min fina mamma! <3

härlig kryssning!

hej hallå!
Kryssningen var helt underbar! Vill jättegärna tillbaka! :D vi dansade en massa och hade jättekul:D orkar inte skriva allt här men om ni undrar över något så är det bara att fråga:D

Bussresan hem var galen och livat! Det började med att våran buss åkt utan oss...den var full för att busschafförerna inte tittar på bussnummret alla ska åka med. Och sen säger alla andra bussar till etuna att vi inte får gå på! Gissa om vi var glada!? Efter att ha sprungit runt över hela parkeringen så hittar vi en buss som ska med till etuna! YAY!!! alla sprang på bussen och alla fick plats! Bussfärden hem var väldigt livat..haha!
Vi gjorde ett stopp i strängnäs för det var en kille som spydde i sömnen och polisen kom och hämtade honom.
Innan strängnäs var det nästan helt tyst i bussen och efter strängnäs snackade alla!

Jag är jättenöjd med kryssningen och jag skulle ångra mig jätte mycket om jag inte åkt! Tack till milla, madde och elijah som gjorde min helg! + massa andra folk:D och självklart alla på bussen! <3

Denna dag har varit sisådär. vart jättearg då vi fick veta att våran föreställning till musikalen Fame blivit inställd! Jäkla skolstyrelse säger jag bara! GAAAH! jag SKA gå imorgon! jag SKA komma in! så det så!

hoppas att era dagar varit bra :) puss

idag idag idag!

God morgon alla glada! :D
Idag är jag superglad för idag ska vi åka på studentkryssningen :D Så jäkla kul! Jag tänkte att jag går upp lite tidigare så jag hinner med allting!
Igår så färgade jag håret, tänkte att jag aldrig skulle hinna det idag! Min lista är redan lång xD Frågan är bara..kommer jag få plats med alla saker i  min resväska? Jag vet vad dem flesta säger, "Men ni ska ju bara vara borta 1 natt :O". Ja men mycket kan hända under den natten ;P haha


Nu ska jag käka frukost och sen dra igång med min lista till skön musik! Härligt!
Det är också härligt med vädret..vi får se i eftermiddag hur det blir med det där askmolnet som troligtvis ska komma hit:P

PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP!

Kisses än hugs

Härliga dag

God kväll alla där ute!

Nu har jag nästan nyss kommit hem igen!
Satt på strömsholmen idag med milla och bara tog det lungt i solen och det var sååå underbart skönt! Senare bestämde vi oss för att åka hem och byta om sedan gick vi en 3 timmars lång promenad till borsökna och runt sjön, sedan tillbaka! Det var jätte härligt! Älskar det:D

Milla och jag :)

När jag hade kommit hem så käkade jag mat sen ville milla ut till strömsholmen igen och ut i solen. Vi åkte/gick dig och snackade en massa sen kom bojan och gjorde oss sällskap! haha, kul! och det var verkligen vårkänslor men det blev så kallt på kvällskvisten.

Nu väl hemma i sängen ska snart duscha så jag orkar upp imorgon för att duscha!
Hoppas det blir lika underbart väder imorgon som idag!:)

Hur har eran dag varit?
Puss

väntar på solen

hello!
Jag sitter och tittar ut genom fönstret men det är lite grått fast det verkar som att solen vill komma fram. Så jag ska vänta och se om den gär det! Hoppas :) Då blir man mera sugen på att gå ut! Idag ska jag städa mitt rum lite, försöka plugga och sen träffa milla för att gå ut och springa. JAg har faktiskt träningsvärk idag! me like:D

Hur är det med er idag?

Nu ska jag se om jag har någon aptit för frukost..känns inte som det men måste äta något:P

Vi hörs ♥

10.04.08

God kväll kära ni! :)
Just nu sitter jag och lyssnar på aqua och bara njuter av lungnet!
Idag har jag och milla varit duktiga! vi skulle ut och springa men först var vi en sväng till Tuna Park för att köpa nya strumpbyxor tills på lördag sen var vi ute från halv 5 iaf till halv 7, på ett ungefär.
Vi var ute i kronskogen sen så kom vi till parken zoo sen nyfors för att hämta lite saker hos lampan och sen till myrtorp! Duktiga vi! Det blev en massa snack också:D

ååh! jag måste bara säga att jag vill se mera av The Vampire Diaries nu! Dagens avsnitt hade världens spännande slut! och då vill man bara ha mera..iaf jag (a)

Nu ska jag försöka titta på en film på nätet..får se hur det går:P




Hur spenderar ni denna kväll? :)

Påsken

Hallå där ute!
Jag antar att alla har liksom jag kännt av dessa underbara vårtecken och värmen de senaste dagarna! UNDERBART! :D

Nu är ju nästan påsken över, har alla haft det bra? Det har jag! I fredags så var jag med pappa, vi käkade på pizzerian i skogstorp och sen tittade vi oå Ice Age 3! haha, riktigt rolig film:D
Syrran kom ju hit i fredags, såå efterlängtad hon varit! På lördagen var jag, bror ch syrran hemma hos pappa och vi letade efter påsk ägg! hahha! lycka när man fann det:D
senare vid 16 åkte vi och hämtade mamma som jobbat och när vi kom hem så lagade vi påsk middag! Vi fick även ett till påskägg av mamma och en bio biljett också! vilken tur man kan ha ibland va?:)
            

Igår spenderade jag och bror dagen med pappa och tittade på film, Sommaren men Göran! haha! vad bra den var;D På kvällen var det movie time, Twilight och New Moon! gaah! älskar dem filmerna ♥

Idag var jag och syster till moster för att fira kussarna, Gustav och Jonathan! Trevligt med alla! :) Tindra fick en väskhatt, Gustav och Jonathan fick en film med ett gående slott! inte kan det väll bli bättre? :P

Nu väl hemma, och syster åkt hem..snyft :/ så ska jag försöka hitta på ngt skojjsigt:P Bror fyller imorgon, kanske ska slå in hans present!

Puss på er :)

RSS 2.0