300 är passerat

Märkte nyss att 300 inlägg är passerat! NI kanskse inte tycker det är något märkvärdigt men jag tycker det är värt att skriva någon rad om! Det här är mitt 302:a inlägg. WOHO!!

Idag kom syster hit! HÄRLIGT!! Vi tog en sväng på stan och jag köpte mina efterlängtade svarta converse! :D I love them!!

Sen köpte vi lite annat smått och gått. Det är snart mat och jag är vrålhungrig!
Ikväll blir det mys i soffan med fångarna på fortet!

PUSS på er


Inget vidare

Usch, usch, usch!
Känns inge vidare idag :/ vaknade med förskyldning, halsont, huvudvärk och känner mig svullen. Suck! Har ingen direkt lust med något och kan inte somna om heller. Känns lite fel att gå och lägga sig när solen tittar fram. men men. Jag får inte vara/bli sjuk! 
 

Jag funderar på att kanske försöka få tag på Sex and the city 2. Då blir det lite tidsfördriv iaf.

PUSS

Jag är lost!

Jag måste erkänna att jag är helt lost! Valet är snart och jag har ingen aning om vad jag ska rösta på. Jag är inte så insatt i det men vill ändå inte rösta på något parti bara för att någon annan säger det. Tänkte att jag skulle läsa in mig lite nu med det står så mycket, vilket jag iaf inte orkar läsa om alla partier.

Någon som har tips och så?? Eller några partier man borde lägga manken att läsa om?


Man måste ju vara lite stolt över sig själv

NANANANANA STÄDA!!!!!

Idag börjar ju skolan för de flesta..men inte för mig..måste faktikst erkänna att jag saknar det. Jag menar..tänk om jag inte får något jobb eller så, då går jag bara hemma och tråkar! Kommer sakna läxor och prov även fast man inte gör det när man väl går i skolan. Läxor, prov och uppsatser är ett slags bevis att man faktisk kan göra saker och skriva saker rätt och det får iaf mig att bli stolt över mig själv. Så en del av mig kommer faktiskt sakna det.

Jag har just städat hela lägenheten och det är jag också lite stolt över! skrubbat, dammsugit och dammat! Tänkte brygga kaffe till mamma också så hon kan komma hem och koppla av för hon har jobbat massor hela veckan..övertid.

I morgon ska jag träffa Malin! WOHO!!!! Hon har varit saknad denna sommar!<3

Nu ska jag nog ta en dusch sen kanske något att äta.
Ha det bäst!

Sista kvällen med gänget

Härlig kväll med min finaste Lampan!

Sista kvällen med gänget igår! Det var faktiskt kul, väldigt mkt folk på ett inte så jättestort Nybron.
Vi kom precis in innan 22 så vi slapp betala inträde. De första jag träffar är Totte, Empa och Fille, alla glada att se mig och jag dem så det blev kramkalas. Sen kom även JP och Tim dit. Calle var också med och sen Jimmy. Det blev dock inte mkt dans men drinkar och cider och prat! mysigt!

Senare på kvällen träffade jag Jonas och André från mammas jobb...trevligt:D
Jag tycker att kvällen var lyckad! Lampan ville gå hem tidigare och resten av gänget drog också. Ville inte gå hem själv till myrtorp så jag sällskapade med JP. Men när jag skulle till Lampan gick jag själv så kommer det en kille som heter Linus bakom mig och ropar och så. Trodde han skulle göra ngt, ta min Iphone eller ngt men icke. Han ville inte att tjejer skulle gå hem själv för dte finns så mkt skit i Eskilstuna. Väldigt snällt tycker jag. Så han följde med till nyfors och sen gick han hem. Stort tack Linus!

Nu har jag just käkat pizza, vi tog hemkörning..höhö! kanske blir bio med Lampan..beror på. Annars en myskväll i soffan! :)

PUSS

Passa på

oj, vad allt känns jobbigt idag! Känner mig inte alls kry! har jätteont i ryggen och mensvärk! BUHU!!!! känner bara för att krypa ner i soffan med en bra film men tv:n är upptagen och och ska fixa klart Lampans present. Hoppas att det släpper lite snart iaf.

Imorgon är det sista kvällen med gänget- event på Nybron. Funderar på att gå dit och träffa lite folk. Vem vet..är det sista gången jag ser och träffar dem? Det är bäst att passa på när man har chansen för man kan aldrig få tillbaka igår för det är alltid imorgon som man har framför sig och varelse man vill eller inte.

Dock så är man inte heller lovad imorgon...för man vet aldrig vad som händer.

No need to cherish luxuries,
Cause everythin' come and go,
Even the life that you have is borrowed,
Cause your not promised tomorrow,
So live your life as if everydays' gonna be your last,
Once you move forward can't go back,
Best prepare to remove your past.



Hoppas ni får en bra dag!



The Voice 10'

You spin my head right round, right round, When you go down, when you go down down

I fredags så var jag och min syster Helena på The Voice 10' i Sthlm! Det var helt awesome och ångrar inte en sekund av det! Alltså jisses, stämningen var ju helt underbar! Jag tog ett tåg vid 4 från eskilstuna och det tog hen halvtimme längre för att vi åkte via västerås. Jag kom till sthlm vid halv 6 kanske och jag skulle till en Burger king. Det var enkelt tänkte jag för Burger king var ju precis där vid ingången men där hade jag ju fel, självklart finns det ju flera. Jag hade prompt bestämt mig att jag skulle hitta den BK vi pratat om och det gjorde jag tillslut också!

Jag träffade Helena vi låste in min väska på centralen och skulle gå till Kungsan för att käka. Men vi hade ju lite att välja på och alla var inte inom vår budget men tillslut så bestämde vi oss för Coffehouse Of George. Det var sååå mums! cesar kycklingsallad! MUMS!

Sen var det dags för the voice och vi gick in i folksamlingen. Där hittade jag ett par kompisar, JP och Tim. Helt förvånad över att de faktiskt stog där:P Vi fortsatte in i folksamlingen, Helena och jag och hittade en plats vi tyckte var bra. Men ni vet väll hur det är på konserter? Det blir alltid en lucka framför en så man kan alltid komma närmre! :)









Lazee var där


Quincy Jones (mitten) var där. Han har skrivit
många låtar till Michael Jackson.

Syster


Sean Banan! Skaka rumpa!!!!


Flo Rida

Flo Rida kastade ut signerade tröjor, handdukar,
smycken och sina skor i publiken.


I den röda ringen någonstans står vi!

Härlig helg som vanligt med syster! <3


14e

Solen skiner! HAPPYFACE!!!

Idag var det tänkt att vi skulle åka på The Voice i sthlm, jag, Lampan, Linda och Helena. Men vi får ser vad som sker eftersom att Lampan är sönderslagen efter hennes och Lindas resa till Kreta. Men förhoppningsvis blir det av. Känns så trist att bara sitta hemma i kväll och inte ha något att göra. Vi som har sett fram emot det här i flera år och varje år har det inte blivit av och iår har vi ju kommit närmast iaf..haha.

Nu ska jag nog ta och packa och fixa lite. Vad ska ni ha för er idag?:)

Ha det bäst! PUSS

Det är dags för Fredagsmys!!!

vilken härlig dag med solsken idag! ME LIKE!!!:D

Idag har jag träffat en söderslagen Lampa, hon har kommit hem fråk kreta! oj, vad jag saknat henne! Vi gick på stan och handlade lite och pratade. Massa trevligt<3
Jag skrämde min moster Karin också..hahaha! det var kul:D

Nu väl hemma så mumsar jag i mig pizza! mmmh! ;P
Ska se om jag ska gå till Lampan och linda på filmmys och sen kanske vi tar en trip till Åfesten. Imorgon bär det av till sthlm för att gå på The Voice 2010 så måste bestämma lite med dem om när och var:)

Hur har alla ni det? Vad händer ikväll? :)
 NU väntar pizan på mig:P
PUSS

Tack, tack, tack!

Tack för den. Du gör det helt glasklart. Du får mig att tro en massa saker som att allt kommer bli bra men sen gör du tvärtemot. Jag orkar inte bli ledsen och känna mig övergiven varje gång längre. För jag är lika dum varje gång och tror att det ska bli annorlunda nästa gång men det blir det ju inte.

Antar att det sker gång på gång för att jag faktiskt älskar dig så mkt.


Fix och trix

Monday.
Idag så började mamma jobba. Känns tomt att inte ha henne hemma, men min bror Tom är ledig hela veckan från Parken Zoo så får tracka han lite:P
Vi gjorde fattiga riddare till frukost och det blev ju som det blev. haha, de första blev en disaster men sen så gick det bättre och det var väldigt gott faktiskt. Jag är nästan sugen på något hela tiden då jag nästan jämt är hungrig..undrar vad det kan bero på:P

Idag så ska jag fixa lite här hemma...kanske städa lite mera och fixa lite brev och sen en present...någon i våran närhet fyller ju snart! hihi! :)

Hoppas att ni får en härlig dag även fast det är lite gråmulet!

PUSS

1 månad sen sist..

Hej alla fina!
Nu har det gått 1 hel månad sen sist. Jag måste säga att tiden bara flugit förbi, lite synd tycker jag för skulle vilja njuta lite mera utav sommaren, eller vad säger ni?
Det är ju augusti som ni vet men jag tycker det känns lite tungt ändå. Snart ska alla iväg till skolan igen och träffa alla sina kompisar och själv sitter man hemma utan jobb. Jag väntar på svar från vissa ställen men jag kan ju inte bara sitta och förlita mig helt på att jobben är mina.
Sanningen är att jag kommer sakna att gå till skolan, träffa kompisar och ja, plugga. Det är ju det som jag gjort större delen av hela mitt liv.

Jag hoppas iaf att värmen kommer tillbaka så alla kan får njuta lite till och vara ute och ha mys med nära och kära.

Veckan som kommer nu så är det Å-festen! Den perfekta avslutningen på sommaren enligt mig! Det var det iaf förra året får se hur det blir denna sommar. Jag har inga större planer gå ner dit men vi får se vad som sker..inget är omöjligt. Jag och lampan har bestämt att iår, 2010, ska vi åka på The Voice i sthlm. Vi har bestämt det hur många år som helst med det aldrig blivit av men iår ska det verkligen bli slag i saken!

Hoppas att alla haft en underbar sommar! :D
PUSS


RSS 2.0