I love Tälje!

hej hopp!
Just nu befinner jag mig i tälje..eller det har jag gjort sedan i fredags! :) Älskar att vara här!
I fredags gjorde jag en brudbukett på praktiken, jag laddar upp den här sen när jag lagt in bilderna på datorn hemma. När jag kom till tälje så gjorde vi en jättegod kycklingsallad och sen tog vi det bara lungt framför tv:n!
Igår, lördag, så var vi en sväng ner till stan och bytte in ett par byxor jag ångrat att jag köpt..fast jag köpte ett par andra, heheh! XXS :O förstår inte alls hur jag kom i dem för den strl brukar jag ju inte ha!:O men dem var väldigt stretchiga.

Idag, söndag, så har vi mestadels haft mys framför tv:n och tittat på Sex and the city! Vi gick en sväng till coop forum i kylan och käka subway, fy vilken dålig service:O inte alls som hemma i etuna! Vi köpte även lite smått och gott med oss hem!.

Nu sitter vi och tittar mera på Sex and the city och ska käka glass med choklad sås!:) Jimmy sitter frustrerande och försöker få ihop ett pussel som vi började med men tröttnade på...jag

inte mer snö!!!! :(

Hejsan hoppsan!
Hoppas ni har det bra därute! :) själv börjar jag bli hungrig...IGEN!:O könns som att jag ätit hela tiden mestadels av dagen. hm...undrar vart detta leder?:P

Idag var det ju praktik och jag fick träffa linda igen! :D hahaha, vi har haft kul hela dagen. Jag har gjort brudbuketter idag med efter varje jag gjort(gjorde 3 st) så var jag tvungen att slakta dem för att jag skulle ha blommor till nästa. Jag tränade inför morgondagen då vi ska ha ett stoooort bröllop att förbereda inför. Jag ska få göra brudbuketten:D Det ska bli skoj!

På kvällen så åker jag till tälje men nu som alltid börjar den där känslan om att jag lämnar mamma själv krypa sig inpå mig. Men jag ska inte tänka på det så för min bror är hemma och sen ska hon gå ut med sina jobbarkompisar på lördag och ha kul! Så jag tänker ha lika kul i tälje!:)
Läste dock på nyheterna att det ska komma massa snö..hoppas det inte blit något med tågen så jag inte kommer iväg eller att jag fastnar på det :O Här är länken till nyheten...

http://www.aftonbladet.se/vader/article6635920.ab

Nu ska jag göra mina mackor tills imorgon! Hoppas att eran dag varit super! :D <3

ding ding ding, ett inlägg kommer lastat

hallo!
Woho, 2 inlägg på en kväll! de ni ;)
Just nu har jag superont i ryggen...:( Ska snart lägga mig i min säng fast natten kommer väll gå jättesnabbt så det blir väll bara att gå och lägga sig sen upp igen.

Nu ser jag att mamma kommer hem! Hon har jobbat kväll på sport hotellet...hon slapp iaf gå hem! Snällt av dig Janet som ville skjutsa hem min käraste mor!

2 Långa dagar innan jag får åka till tälje och träffa helena och jimmy! Hoppas dagarna går snabbt! :) Saknar er även fats det var 3 dagar sen vi sågs! <3

Men nu! alla fina människor! ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig och hoppas på att min rygg blir bättre tills imorgon!

Puss och godnatt<3

en liten biktstol

Hej hallå!:)

Jag måste erkänna en sak...fast ni är nog redan medvetna om saken...med ni menar jag er som läser mina blogginlägg såklart ;)
Jag har kommit av mig lite på bloggen, förut försökte jag blogga varje dag eller åtminstone varannan..men nu har jag glömt bort den lite. Det har både positiva och negativa sidor.
De positiva är att jag inte känner att jag måste blogga hela tiden och att jag bara kan vara liksom...det är skönt att ta en paus. Det negativa är då att jag skriver ju inte av mig..känslor och allt stannar kvar innombords och kokar ihop sig till något annat...om det är agressiv, glädje eller sorg vet man inte riktigt innan det bryter ut :P Jag har lite svårt att bara börja prata om hur jag känner och så...så istället låter jag det bara vara och grubblar på det i hemlighet.

Skolan är väll som vanligt...har dock inte lika mycket lust att gå dit längre men det är inte så lång tid kvar nu! WOHO!!!! :D

Vi har iaf kommit igång lite med projektarbetet! Kom på att jag måste skriva rent och grejja i min loggbok så att Lillian får den snart, efter lovet blir det då. Hoppas på att vi får det resultatet vi vill ha eller iaf så nära som möjligt!

Hur är det med er alla? :)

Tessi i ett nötskal (men oftast smart! )

hej bloggen!
hehe, ja det var ju ett tag sen igen:P

Vill bara säga att den 5.e februari...då det var studentfest på harrys var en helt underbar kväll med hela gänget igen! :) Tack så hemskt mycket för den kvällen/natten! :)<3

Jag och Milla<3

Jag hade ju bröllopsmässan att vara med på mitt i allt så gissa om jag var trött:P

Idag var jag till skolan...men hade jag några lektioner? neeej! :( Jag hängde med malin och madde en stund och sen när malin åkt hem åkte madde och jag hem till mig:D Sen när tiden var inne, vid halv 4, så åkte vi in och träffade milla! Vi köpte biljetter till 100-dagarsfesten den 3:e mars på Harrys! WOHO! snart är det fest igen :D

Efter det åkte madde hem och jag och milla till mig för att hämta lampans tång sen till bussen igen som vi missade..så då gick vi, sen missade vi en till buss..suck!  Vi kom fram till lägenheten men gick upp i fel port..smart som man är! åkte upp och ner till varje våning sen så frågade jag vilken port xD

När jag skulle hem igen och skiljas från  milla så hann jag faktiskt med en buss!:D YAY för mig!

Nu ligger jag bara i min älskade säng och väntar på att en viss person ska vara social med mig! :D

hoppas att alla har det bra! <3

hej igen

Hello bloggen!
Long time no see..

hehe, har inte vart så aktiv med bloggandet på senaste tid..Men jag har haft fullt upp och sen har jag helt enkelt inte haft lust och ork att skriva något:P Men nu så kommer det några rader!

Nu har vi flyttat..Buhu! saknar huset som bara den! Men det är väll helt OK att bo här också när man ställt om och bott i sig trots att det inte är ett hus. Mitt rum börjar komma i ordning och imorgon ska jag skriva ut foton till mina ramar som ska stå på mina nyuppborrade hyllor!

Skolan är som vanligt och praktiken också..det som är speciellt denna vecka är att det är bröllopsmässan och så ska vi gå ut på fredag, studentfesten, Glitter och Glamour! Det blir nog skitkul får vi hoppas:D Måste köpa in allting imorgon som jag ska ha då så kan jag försöka ta en bild och lägga upp här:)
Det jobbiga är att jag börjar tidigt på torsdag och fredag..sen ut på fredagkvällen och sen ska jag börja i torshälla kl 7 på lördagen åker härifrån kvart över 6) sen börja tidigt på söndagen också! haha, så jag lär vara rätt så slut på måndagen!

Men det blir nog bra tillslut! :)

Nu ska jag och mamma titta på film, 13 snart 30!
Hoppas att alla har det prima!

Bisou

RSS 2.0