iphone

Hej hallå bloggen!
nu har jag varit frånvarande igen:P men det har hänt mycket. Vi har flyttat nu...BUHU :'( så vi har fixat och donat massor med det så det har inte blivit av att vara vid datorn så mkt.

Idag har jag varit i skolan och det var bra:P Idag har jag fått min iphone och jag är glad :D


Så nu gäller det bara att försöka få igång den:O

Hoppas att allt är bra med er!

bye<3

några rader

hej, hallå!
tänkte bara droppa in här och skriva några rader.
Det har inte hänt så mkt idag..träffade lampan en sväng och fixade present till sarah! hehe, hoppas hon blir glad! :D
Sen har jag hjälp pappa att röja i garaget och guud vad kallt det var :O och så mkt skitsaker han har!
Mamma och jag har också varit en sväng till våran lägenhet. Den stora flytten är ju ni i helgen så det är ju ganska bra att ha kört bort en del småkartonger redan.

Imorgon och på fredag ska jag jobba, linda är på kurs så det är jag och några elever. Det ska nog gå bra, bara inte kassan krånglar:P

Hoppas alla har det bra!

Bye

7 rader

Hej hallå!
jag tänkte just gå ifrån datorn men tänkte sne att jag skulle slänga in några rader här på bloggen! hehe! Ingen mening med att skjuta upp det.
Idag har jag varit i skolan och sen till lägenheten och fixat lite. Har även köpt en garderob! :)

TADA!!!!! :D vi köpte till överskåp också!

Hoppas att allt är bra med er men nu ska jag gå och moffa brownies med the family! :D

Puss och kram!

the weekend!

Hej svejs!
haha, det var inte så lätt att komma in i bloggandet igen ju :P
Denna helg har jag packat och sen varit ute på O'learys med milla! där träffade vi lampan, linda och linnis med flera. Det var massa folk där! helt smock! Men vi hade väldigt roligt..tycker jag iaf! :D
Vi shottade salmiak shot! mums! :P
Men blev lite smått irriterad när vi skulle hämta ut jackorna! Typ alla trängde sig och det var ngn brud som hoppade på linda:S Sen kommer det en kille och säger "ursäkta! ursäkta! ska bara hämta ut min jacka!" ja, men vad tror du vi ska göra då? :O gaaaah!
Jag skulle ta nattbussen hem med linnis och hennes kompis med dem var fast i jackkön så jag fick åka själv :/ Gillar det inte så speciellet mkt.

Idag har jag packat mera och sen var vi till lägenheten och monterade ihop min säng! :D


voila! :D  me like it!

När vi kom hem tog jag det bara lungt sen tittade jag och mamma på Bones! det blir väll bedtime snart också! ;P

Hoppas att alla har det superfint!

bye!

kluven

Hallå där!
Det gick ju bra att följa upp till det förra inlägget:P jaghar inte använd datorn så mycket kan jag använda i mitt försvar då :P Dagen har spenderats med Lampan! :) Vi har varit på stan och haft jätteskojj ihop! Vi var och tittade på mobiler och en försäljare tjatade om Iphone och berättade även att satio inte alls var något bra, mycket reperationer menade han. Jag började släppa tanken om satio snabbt då, den kostar ändå 6000:-
Men en iphone? vet inte riktigt? är det jag? Dem mobilerna är väll jättebra och så men aa...jag fick kolla lite på pappas iphone och det gick bra men det var många applikationer som jag inte ens skulle använda då..men det kanske kommer med tiden?


Därför skulle jag behöva ha era åsikter! vad tycker ni?

Jag hittade en annan också som heter HTC...men det kanske inte är lika bra. Jag är lite kluven, som tur är har jag några dagar på mig att fundera! :)


Hoppas att alla haft en fin dag!
Ciao!

2010- ett nytt årtionde

Hej alla fina människor där ute!

Jag ville bara titta in här och önska alla ett riktigt, riktigt, riktigt Gott Nytt År! Det är ju inte bara ett nytt år heller utan även ett nytt årtionde också! Nytt år, nya möjligheter! Min vår, 2010 kommer nog vara hur kul som helst då jag fyller i mars, studentkryssningen, fixa tatuering och studenten och förhoppningsvis en massa massa mera event! Jag hoppas att alla hade en lika underbar som jag! :)

Kvällen spenderades mest med lampan! Vi träffade senare milla och anna på en fest typ vid cyckel benny! haha:P där befann sig även moa! Det var faktiskt kul! Men vi ångrar lite att vi inte började dricka tidigare då typ alla var fulla när vi kom och vi inte druckit en droppe!:P hehe. Men jag skulle inte velat gjort kvällen mer annorlunda än vad den var. Det blev som det blev och det blev tipp topp! :)
Vi träffade också linnea och sarah, haha! vad roliga ni är ;P Senare gick vi runt lite på stan och blev nästan attakerade av fyrverkerier och snackade med massa folk! Sen hem på en liten efterfest hos lampan! :) Vi träffade också polisen! :P Sen gick vi och la oss vid halv 5 tiden.

Nu har jag delat med mig lite av mitt nyår! Hur var erat? :)

Nu när det nya året har börjat så ska jag försöka komma in i bloggandet igen, jag tog ju en paus innan jul och så men nu hoppas jag på att det är lätt att komma tillbaka. :)

Kram på er<3

RSS 2.0