long time no see

hej där ute i halkan! :)
ja, det var ju ett tag sen jag skrev här..hehe! fy skäms säg:P
Nu börjar äntligen snön smälta och solen är framme nästan varje dag, härligt alltså:D MEn det är inte lika härligt att det är så halt! Har höllt på att halka säkert 100 ggr idag. Får hoppas på att detta inte slutar med några brutna ben:P

Jag har ju varit sjuk i 1 vecka..så igår var det min första dag ute igen! Till skolan! hehe, hade inte så socialt liv hemma i soffan. Jag låg mest och sov hela veckan känns det som. Inge kul alls med 40 graders feber och massa annat.  Skönt att det mesta är över, nu är det förskyldning och halsen kvar. 

Jag känner mig lite duktig ifa..haha! JAg låg efter med lite arbeten som jag inte hade någon lust med att göra men jag tog mig i kragen och gjorde dem så nu har lärarna dem..hoppas jag:O så dem inte kommit bort på vägen. Får hoppas på att det blev ett bra reslutat också:) 

Hoppas att allt är bra med er där ute! :D ha det bäst!

Dröm sött!

Dagen efter

Hejsan!
tänkte bara kika in här och berätta att kvällen blev väldigt lyckad igår!! :D Vi alla hade superkul!
drinkar, shots och en massa dans! :) Ingen baksmälla som jag känner av heller. Jag sov och bästaste milla inatt! Min skjuts blev bortlovad till ngn annan och ville inte låta milla gå själv. Idag har jag väldigt ont i ryggen fter jag och milla ramlade på dansgolvet xD Vi halkade, det var blött och sen en massa glas...så var bog ett glaskorn som spelade oss ett spratt. Det var dock inte lika skönt och kul att landa på glaset:P  Men, men vi hade kul ändå ;)

Tack alla för en jättebra kväll/natt!
Idag, torsdag hade jag och milla tagit ledigt fårn våran APU för vi hade ingen lust att gå dit dagen efter precis:P Men imorgon är det dags att ta sig till praktiken, jag ska vara i stan nu i 2 månader och hoppa sdet går lika bra som det gjort i torshälla! :)

Nu ska jag ta och göra mina mackor! :)

Hoppas att allt är bra med er! :D

puss och god natt!

100-dagarsfesten

Hallå hallå bloggen!

Ja, nu närmar det sig för planerna vi har för kvällen. Milla är på G hit också! Det är 100-dagarsfesten ikväll, alltså 100 dagar kvar till studenten! :D Så vi ska gå ut på Harrys och shaka!  Det blir först här och då är vi: jag, milla, madde, malin, totte, fille, jocke, och plattan! Förra gången på Glitter och glamour festen blev det ju hur lyckat som helt så hoppas på att denna kväll blir ännu bättre:D

Det här har vi sett fram emot väldigt länge:D


Hoppas att alla får en fin fin kväll!
Puss på er!<3

Inne på sista timmen av min födelsedag

Hej på er!
Ja, idag flyller jag år! Hipp Hipp HURRA! :D Min dag har varit jättebra! :) massa underbara personer som har grattat mig idag! :) Fin fina presenter också!
Det ända tråkiga har ju varit vädret! varför ska det snöa mera? :( vill ju ha vår nu!


Hoppas att alla har haft en superduper dag trots vädret! det har jag:)

Hoppas att alla hinner tagga till ordentligt tills på onsdag! :)

God natt!<3

RSS 2.0