3:e Advent!

Hallojj alla!!!
Denna helg har jag spenderat i Södertälje med min kära syster och hennes kille. Jag åkte hit i fredags och då hade vi det bara mysigt på kvällen. På lördagen (igår) gick vi upp innan 7 så vi skulle hinna se på lucia tåget, det var lite annorlunda tåg men det var mysigt ändå. Sen tittade vi på "farbrorn som inte ville vara stor", haha...den hade jag glömt:P Sen var det dags för julkalendern, YAY!!!! iiih!  Resten av dagen spenderade vi nere i stan och shoppade på "In&finn" min favvo affär här. Sen käkade vi på kebab hous, mums. När vi kom hem så målade och ritade vi lite! Till sist var det filmdags och det var Peter Pan som gällde, den bästa filmen som finns...enligt mig (a)

Ja, hitills har denna helg varit prima. Just nu sitter jag och väntar på lite folk som ska komma och ha lucia mys med oss...lite nervigt eftersom jag inte känner så många. Helena är iaf och hämtar några av dem och jimmy sitter och spelar gitarr. Jag skulle helts vilja stanna här en dag till men det blir nog inte så.  Jennifer och Alison kommer ju också!! YES :P


Jag vet att jag inte skrivit så mkt i bloggen och det var ett bra tag sen jag skrev..men jag har inte alltid lusten:P hehe. ska försöka ta mig i kragen och sätta bloggen lite mer i fokus:P Får se hur det går.

Nu ska jag iaf vara lite social med jimmy. Så see ya!!! 

Pussar till alla <3

Kommentarer

Dela gärna med er av era tankar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Era tankar:

Trackback
RSS 2.0