Positivitet lönar sig

Torsdag morgon, nyduschad, frukost, musik,sol..det ända dåliga är att jag fortfarande har så ont i ryggen så det känns som att jag ska spy!
Imorse då jag sov som bäst var det ett gäng ungar som stod utanför min dörr och skrek, varför?! Verkligen inte okej.
Torsdag som sagt, idag är det bilträff på vilsta..hm..ska man gå dit och försöka få lite mat iaf? Får se hur ryggen mår.
Just ja! Snart får jag veta om jag kommer in på högskolan i Halmstad! Hoppas verkligen det så jag kan komma bort från denna håla ett litet tag! Det skulle nog göra mig bra. Har haft en jobbig höst/vår med mkt skit och många tårar. Nu när sommaren började bestämde jag mig..det ska bli en ändring. Jag ska inte må dåligt mera eller bli irriterad för minsta lilla. Med positiv inställning och glatt humör kan man väll inte må dåligt? Även fast man försöker dölja det andra. Det har iaf fungerat bra för mig. Jobbat en del nu och det är jobbet som gör att jag mår bättre, faktiskt. Då slipper jag ta itu med mina tänkar lika mkt. Och vad skulle jobbet vara utan bra arbetskamrater? Jag verkligen stormtrivs på Parken Zoo och det är de som jobbar där som gör det! Alltid pepp på att gå dit!
Pratar nu med min vän Mary, vi hade planer på att gå till Parken Zoo och leka lite men blir troligtvis inte så pga min rygg och hon orkade inte heller. Kanske blir stan istället med fika och chill:) Det visar sig!
Ha en bra dag alla!

Ont i ryggen+ chokladsug= dålig kombo

Idag har varit en dålig dag. Min rygg har värkt så in i norden. Legat i sängen eller i soffan hela dagen och har knappt kunnat gå. Helt sämst, nu när det varit fint väder med.
Idag gjorde jag en köttförspaj den blev mums!:D Något bra med dagen!
Sen ville jag ha något chockladigt med istället för att bara köpa en chokladkaka så skulle jag prompt baka något! Chocolate chili brownies. MMMH tänkte jag. JA det skulle ha varit MMMH om jag inte haft så mkt chili i, smarta jag!
Jag mumsa iaf i mig en ruta, får se imorrn om alla är lika starka:P
Nu sängen (IGEN). Imorrn blir det kanske Parken Zoo med Mary, som att jag inte är där ofta nog ;P HAHA
Godnatt mina älsklingar♥

RSS 2.0