Midsommar!

Glad Midsommar alla! Hoppas att eran dag blir perfa! och ni som köpte säng hoppas ni fick pengarna tillbaka..fast det regna inte så mkt men ändå!

Jag och Elli, min buttie, har spenderat dagen i vilsta och dansat runt midsommarstången och haft askul! Vi har just plockat 7 st olika blommor att lägga under kudden och käkat supergod mat! Nu börjar förkröket sen ska vi ut på äventyr...får se var det bär av ;p



Ha det bäst alla! pussar

solen skiner och gör mina dagar!

Vad härligt med solsken! Jag älskar det! Idag har jag och mamma varit i vilsta och solat, så skönt!
Jag är mycket tröttare nu om dagarna för att jag jobbar om nätterna så det blir inte mycket sömn direkt. typ 4-5 timmar eller så. Det känns inte kul att ligga och sova bort hela dagarna då det är sol så då blir det att jag går upp tidigare:) Det blir så skönt sen när jag får sova hela nätter..lite mer än 3 veckor kvar bara! :)

Imorgon blir det först till att jobba(natten) sen ska jag och bror träffa pappa och jag tror det blir sol och bad. Sen får vi se ifa elli kommer hit imorgon eller fredag. Hon är lite svår att få tag på..hehe. Får väll ta och slå en pling!

ojoj vad klockan går och snart är det dags för sängen så jag orkar upp inatt!

Hoppas att allt är prima med er i solen! :)

Kramar

Latsidan

Nu har jag legat på latsidan..fy skäms!
Min syster, helena har varit här i några dagar. Hon och Jimmy(hennes fästman) kom hit inför min student men helena stannade längre än vad jimmy gjorde. Jag är hur glad som helst för att jag får spendera lite extra tid med min älskade syster. Vi ses ju inte så ofta :/
I torsdags natt så började jag med mitt sommarjobb. Jag och lampan ska dela ut morgontidningeni lite mer än 1 månad. Det är lite segt att gå upp men sen när vi börjar springa i trapporna kommer vi piggna till, hoppas jag ;P


Jag ska försöka att börja med körkortet efter sommaren eller kanske tom under sommaren. Vi får se. Som jag känner just nu så har jag inte lust eller ork att plugga på teorin men det kanske är för att jag inte sovit fulla nätter på ett par dagar.

Idag har jag varit en sväng på vilsta marknad..mamma och min bror jobbar där denna helg. Får se om jag går dit en sväng imorrn med. Har ju inget bättre för mig så ;P

Men...visste ni att sändningarna för kungabröllopet på SVT började 07.55 imorse till 00.00 i kväll? Vem orkar sitta och titta på deras bröllop hela dagen. Visst det är en historisk händelse men ändå. Det var på kanal 4a som dem sänder över halva dagen också. Egentligen så är inte jag ett så stort fan av kungafamiljen men jag tror att det skulle vara väldigt mäktigt om man väl skulle vara där och det skulle ju vara lite kul.

Jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!

Nu har jag tagit studenten och det var helt underbart!!! Jag vill ta studenten igen! Känslan minuterna innan vi sprang ut går inte att beskriva! Alla var uppe i varv och när vi såg alla nära och kära till alla studenter på skolgården så kändes det ännu mera verkligt! Det var sååååå underbart!

Dagen började med campangefrukost, sen begav vi oss till skolan på tebjudning, foto, lunch på harrys, betygutdelning, sista avslutningen i aulan, fönstertitt och sen sprang ut i ett hav fullt med stolta släktmedlemmar, det var helt galet! Milla hittade sin pappa och försvann och där irrade jag runt själv, helt plötsligt hör jag att några ropar mitt namn och vänder mig om...Där står dem! Min underbara släkt! :D

Flera tusen tack för att ni kom och uppvaktade mig!<3

Paraden och flak åket gjorde studenten till mer verklig och det var skitkul! :D Alla studenter skrek, dansade och sprutade alkohol på varandra! Kan det bli bättre?

På mottagningen så möttes jag av släkten och hade jättetrevligt! Lite synd på vädret bara men eh, jag tar bara studenten 1 gång! :D

På kvällen åkte vi limousin till lokomotivet där festen var! Jag vill ha tillbaka dagen ännu en gång bara för att uppleva känslan igen! Men Jag får hålla kvar känslan med hjälp av alla bilder och alla jättefina presenter!

Tack ännu en gång! :D <3


Jag, milla och madde<3


Milla och malin! <3


Jaaaag!


Flera bilder kommer när jag har fått bilder från alla! Jag lovar! :D

snart

Nu är den snart här! Studentdagen! Jippi!:D Jag sitter här och har just gjort klart naglarna...dem får duga ;P
Jag måste ju snart bege mig till sängen. sk avara hos milla kl 8 och måste packa och grejja. Men det kommer bli jättebra:D

Hoppas att alla får en superdag, det ska iaf jag ha! Puss

Imorngon imorgon imorgon!

Imorgon smäller det rejält! Dagen med det stora S:et! Dagen då jag tar Studenten och lämnar st:Eskil bakom mig! Det kommer bli awesome!

Jag känner mig lite stressad. Spec eftersom att vi ska fixa flaket IDAG 15.30. hmmm....hoppas att det går vägen och inte slutar som ett sprayfärgs krig! Jag och milla har hämtat elverket idag, skönt att ha det gjort. Vi ska snart fixa champangefrukosten också. Baguette och choklad överdragna jordgubbar med champange tror jag att det blir! MUMS! :D

Nu måste jag sätta fart med min lååååånga lista på saker att göra inför imorgon!
Ha det bäst hörrni!:D

Inte okej

Det här är tröttsamt och inte på något sätt okej! Att hålla på såhär är bara irriterande och alla blir bara sura och det blir bråk. Är det såhär det ska vara när man förbereder en student? Jag trodde att det skulle vara glatt att att förbereda. Men nej...inte i våran klass. Snarare tvärtemot. Det känns som att det är en stor battle varje gång man ska framföra och diskutera något.

Det ändras i sista sekund vart vi ska käka...visst en dubbelbokning. Men vi skulle få se menyer...så vart är dessa menyer? jag har inte sett röken av dem. Idag eller rättare sagt nyss fick vi reda på att maten är redan bestämd. Men hallå! allergikerna då? eller dem som inte äter allt...TAPPADE NI HJÄRNAN PÅ VÄGEN ELLER?
Alltså jisses!

Nu ska jag gå ut och gå med milla och vi ska försöka få ut våra aggressioner.

Imorrn är det pyntning! :D

Inte glad

Idag var det fail! Vi skulle vara med i 10-kampen för avgångsklasserna. Tror ni att det kom många? NEEEEJ! Det var jag, milla och malin n. I vissa grenar var man tvungen att vara 6 pers eller hela klassen! Great klassen! tack för att ni ställer upp! Vi fick inte delta i tävlingen. Vi var skapligt arga och sura!
PG sa att vi skulle gå och fika istället och att han bjuder oss men ändå jättedålig stil! Sista veckan efter 3 år och ni bryr er inte ens! Och det värsta är att få ett svar "Varför ska jag ställa upp när du inte ställt upp för mig under de här 3 åren?". Är du dum i huvudet eller spelar du bara? Jag känner inte henne så bra eller har någon som helst relation med henne och som om att jag vill ha det! Hon kan dra åt ********!

Nu när det är sagt...så har jag köpt ett till par skor! :D Tog en bild...såhär kommer jag se ut på studentfesten fast med mer smycken och smink! :P






Sådär är kvällens outfit då...

Såhär ska jag ungefär se ut på dagen:P



Nu ska jag gå och ha det jätteskönt i ett bubbelbad!

Puss

snart

Snart är det här!!! haha...ni kommer säkert få höra mig tjata om det varje dag denna vecka att snart är faktikst studenten här! Det känns helt overkligt att det just är min tur men det är lika sant varje gång! :D


Imorgon är det avgångsklassernasdag. Det är typ bara jag och milla som kommer delta i 10-kampen från klassen! Det känns ju superbra eller inte. Det är en av de sista riliga sakerna vi ska göra som en klass..men nej! inte ens hälften kommer troligtvis dyka upp. Men aja...vi som kommer får göra den till det bästa! Nothing will bring me down!

Nu är det dags för dubbelavsnitt av Cougar Town! :D

Godnatt sen! :)

Bara 5 dagar kvar!

Det närmar sig med stora steg nu! Jag längtar massor! :D Sista veckan i skolan är bara fylld med roliga saker! Imorgon är det eskilfestivalen och onsdag är det 10 kamp! :D Hoppas att fler än bara milla och jag deltar i den!
Det känns helt wonderful!!


Jag ska ta studenten, för jag ska ta studenten!
Jag ska ta stuuuuuudenten, fy f*n vad jag är bra!

Puss!

Här är jag aktiv...NOT

Ojoj! här är jag väldigt aktiv att blogga eller inte. Det har varit ganska mycket att göra på senaste. Som de flesta kanske vet så valkas det student! På Lördag smäller det! :D Jag längtar som bara den men ändå börjar jag känna lite oro och nervösitet om vad som kommer hända just den dagen och dagarna efter studenten. Men vem har inte det?:P

Som sagt jag har haft en del att göra..jag har äntligen hittat klänningen! YAY! Fast jag ska göra den till min egna, tänkte ha ett svart bälte och pimpa den lite med smycken eller så:)

Här är min klänning! :D

Jag vet att jag har sagt att jag ska lägga upp bilder från det ena och det andra men jag har inte hunnit direkt och sen har jag fått virus på min kamera :( snyft! men så fort allting är ordnat så ska jag försöka lägga upp lite bilder här på bloggen!

Ha det bäst hörrni! :)

sjung om studentens lyckliga dagar!

Idag har jag, mamma och helena varit på Ellis student! guuuud, vad kul det var och det var extra kul eftersom vi inte setts på över 1 år...så dumt av oss! Det var jättetrevligt och hon var helt överlycklig men å andra sidan vem är inte det på sin studentdag? Det börjar ju även närma sig för mig! NÄSTA VECKA!!!! :D IIIIH! så mkt såm måste fixa och donas med!

Jag ska försöka lägga in bilderna så fort som möjligt + att Jonna(ellis syrra) ska skicka alla bilder hon tog idag.
Åh, vilken underbar dag!

Nu är det sängen för mig..det ska komma någon gäst imorgon på samhällen, vet inte riktigt vem men det visar sig!

Godnatt! :)

RSS 2.0