men vad händer?

men nu får jag väll skärpa mig lite? eller? har inte varit här inne på evigheter tycker jag! Jag har hållt mig sysselsatt så gått det går så jag inte ska fastna i mina tankar och elta allt som kunde vara som inte är.

Natten som var så inledde lampan och jag våran näst sista vecka som tidningsbud. Skönt att vi snart kan se ett ljust i tunneln så vi kan få tillbaka sömnrutinerna även fast det kanske inte är så fel att vara vaken mitt i natten på sommaren! Det är ganska skönt ute faktiskt! och jag och lampan vi har ju våra fina stunder!


Jag kom just på att jag sagt att jag ska lägag upp bilder här på bloggen...har jag det? nej! så jag kanske ska skuta säga saker jag inte gör:P men jag ska vrida tillbaka tiden lite, det kan jag väll göra..det är ju min blogg så :)

Snart är det bedtime för mig så jag är pigg inatt när jag ska springa i trappor! Men ska nog ta och städa lite inna också! något vettigt måste jag ju göra idag! ;)

Hoppas att alla har det super i värmen! :) Puss och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ibland är det bra att skriva av sig men ibland bäst att låta det passera. Allt passar ju inte på pränt. Du är bäst!!! Kram Anna

2010-07-05 @ 21:42:48
URL: http://ansen.blogg.se/

Dela gärna med er av era tankar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Era tankar:

Trackback
RSS 2.0